S4 Avant - Bercikos Auto-Spa Zgorzelec

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Krycha
Kontakt:

Post autor: Krycha »

9J z ET35 jest ciężko dograć z ori błotnikami, żeby jakoś to wyglądało, a gdzie jeszcze dystans 20mm... Ta felga dobrze by siadała pod body RS :)
Bercikos

Post autor: Bercikos »

Widzę, że trochę to wzbudza kontrowersji hehe :) Odpowiadając koledze Krycha: takie parametry jak napisałeś to jest lajt, bo miałem dokładnie takie i jest z tym zero problemu. Wracając do wątku. Auto ma być bardziej w klimacie stance ( bez przesady wachaczami szurać nie będzie) niż ogólnie przyjętymi projektami na forum sportaudi.pl, opona będzie naciągnięta najprawdopodobniej 225/35 bo 215/35 jest już lekkim hardcorem. Jeśli sama rolka z lekkim odgięciem zderzaków nie wystarczy, to będę ciąć i rzeźbić. Liczyłem się z tym, mało tego nawet chętnie sobie to zrobie bo lubie zabawy lakiernicze przy szpachlowaniu itd. Wystarczy popatrzeć na projekty ( uwielbiam ich realizacje) https://www.facebook.com/pages/KTS-Karo ... 99?fref=ts . Temat do ogarnięcia, dużo pracy no ale w końcu o to chodzi. Jedno jest pewne: na pewno się nie poddam :mrgreen:
rwtnt

Post autor: rwtnt »

Ja zawsze wyznawałem zasadę, że to koła dostosowuje się do auta a nie odwrotnie :)
Radzio0808

Post autor: Radzio0808 »

Witam Bercikos, Chciałbym się zapytać ile takie wymarzone cacko Cie kosztowało ?
I czy ktoś zna jakieś strony tzn Szwajcarskie ,, Allegro,, ?
Nie znam się więc pytam :)
Awatar użytkownika
buba

Post autor: buba »

jak uda ci się wsadzić te koła to będzie kocur fchuj!

tylko zastanów się czy nie bardziej będzie się opłacało kupić nadkola z RSa niż kłaść kilogramy szpachli
Słonik

Post autor: Słonik »

Będzie dobrze :)
rwtnt

Post autor: rwtnt »

Bercikos

Siema wszystkim. Nie tak dawno jorgłem się, że nic nie wrzucałem na internety o moim aucie więc nadrobie na szybko zaległości. Żeby nie pitolić za dużo, esa została odstawiona pod koc na trochę miechów z wielu względów głównie brak czasu itd....ale została odgrzebana i sprawy ruszyły na nowo. Opony 225/35 dunlop wleciały na koła , do tego gwint AP i przez ten hebel porsche koła wystawały jak w ursusie. Szyba decyzja: Błotniki przednie pocięte i poszerzone, narazie nic nie pomalowane także jeszcze szau nie ma, ale już jest lepszy fitment. Zabawy było w ciul....ale co tam :) Aktualnie priorytetem jest mechanika, potem come back do stylistyki z zewnatrz. Trochę rzeczy powymieniane, kiedyś tam napisze co dokładnie jak się skończy. Z spraw bieżacych robi się trochę hydrografiki pod maską w złotym carbonie, dekle z kolektorem ssącym poszły w czerwony proszek. Wszystko będzie spox mniej więcej jak sobie założyłem. Ogólnie jaram się mega i nie moge doczekać się całokształtu jak będzie wsio skończone bo wiosna tuż tuż :P Zdjęć kilka wybranych zdjęć. Piona !
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Papol

Post autor: Papol »

Noooo swietna robota !!!! Bedzie koks ... powodzenia :-D
duffy
Kontakt:

Post autor: duffy »

mega :mrgreen:
Barton66

Post autor: Barton66 »

Koło robi przeokrutną robotę! chyba tył też wystaję co? będzie kolejna rzeźba :-P
Awatar użytkownika
buba

Post autor: buba »

koło ryje beret :shock:

co to za fela?
ŚWIR-DAGLAS

Post autor: ŚWIR-DAGLAS »

DOBRY KOCUR !!! ;-)
Bercikos

Dzięki Pany, fajnie będzie jak będzie alles dograne :-D
buba pisze:koło ryje beret :shock:

co to za fela?
Buba stronę wcześniej pytałeś o koło :-P oems ifg3 19x9.5 et35 czyli taki vossen dla dziadów, jak ja, co ich nie stać na oryginał :-D

[ Dodano: 2014-12-21, 21:08 ]
Barton66 pisze:Koło robi przeokrutną robotę! chyba tył też wystaję co? będzie kolejna rzeźba :-P
Tył na jedynym zdjęciu jest z dystansem, na drugim bez. Chciałbym to tak zgrać i raczej jest to do zrobienia żeby nie ciąć budy. Przedni błotnik to przedni błotnik więc bez żalu. Pójdzie kąt z tyłu , lekko zbiore z dystansu i powinno nie razić w oczy różnica przodu z tyłem. No chyba, że będzie ujowo to najwyżej chlast ją z tyłu flexem :mrgreen:
bartek75

Post autor: bartek75 »

megaaa bercik!!!
ODPOWIEDZ