S4 Avant - Bercikos Auto-Spa Zgorzelec
Widzę, że trochę to wzbudza kontrowersji hehe :) Odpowiadając koledze Krycha: takie parametry jak napisałeś to jest lajt, bo miałem dokładnie takie i jest z tym zero problemu. Wracając do wątku. Auto ma być bardziej w klimacie stance ( bez przesady wachaczami szurać nie będzie) niż ogólnie przyjętymi projektami na forum sportaudi.pl, opona będzie naciągnięta najprawdopodobniej 225/35 bo 215/35 jest już lekkim hardcorem. Jeśli sama rolka z lekkim odgięciem zderzaków nie wystarczy, to będę ciąć i rzeźbić. Liczyłem się z tym, mało tego nawet chętnie sobie to zrobie bo lubie zabawy lakiernicze przy szpachlowaniu itd. Wystarczy popatrzeć na projekty ( uwielbiam ich realizacje) https://www.facebook.com/pages/KTS-Karo ... 99?fref=ts . Temat do ogarnięcia, dużo pracy no ale w końcu o to chodzi. Jedno jest pewne: na pewno się nie poddam  

- 
				Radzio0808
Siema wszystkim.  Nie tak dawno jorgłem się, że nic nie wrzucałem na internety o moim aucie więc nadrobie na szybko zaległości. Żeby nie pitolić za dużo, esa została odstawiona pod koc na trochę miechów z wielu względów głównie brak czasu itd....ale została odgrzebana i sprawy ruszyły na nowo. Opony 225/35 dunlop wleciały na koła , do tego gwint AP i przez ten hebel porsche koła wystawały jak w ursusie. Szyba decyzja:   Błotniki przednie pocięte i poszerzone, narazie nic nie pomalowane także jeszcze szau nie ma, ale już jest lepszy fitment. Zabawy było w ciul....ale co tam :) Aktualnie priorytetem jest mechanika, potem come back do stylistyki z zewnatrz.  Trochę rzeczy powymieniane, kiedyś tam napisze co dokładnie jak się skończy.  Z spraw bieżacych robi się trochę hydrografiki pod maską w złotym carbonie, dekle z kolektorem ssącym poszły w czerwony proszek. Wszystko będzie spox mniej więcej jak sobie założyłem. Ogólnie jaram się mega i nie moge doczekać się całokształtu jak będzie wsio skończone bo wiosna tuż tuż :P Zdjęć kilka wybranych zdjęć. Piona !

- 
				ŚWIR-DAGLAS
Dzięki Pany, fajnie będzie jak będzie alles dograne   

oems ifg3 19x9.5 et35  czyli taki vossen dla dziadów, jak ja, co ich nie stać na oryginał
 oems ifg3 19x9.5 et35  czyli taki vossen dla dziadów, jak ja, co ich nie stać na oryginał   

[ Dodano: 2014-12-21, 21:08 ]

Buba stronę wcześniej pytałeś o kołobuba pisze:koło ryje beret
co to za fela?
 [ Dodano: 2014-12-21, 21:08 ]
Tył na jedynym zdjęciu jest z dystansem, na drugim bez. Chciałbym to tak zgrać i raczej jest to do zrobienia żeby nie ciąć budy. Przedni błotnik to przedni błotnik więc bez żalu. Pójdzie kąt z tyłu , lekko zbiore z dystansu i powinno nie razić w oczy różnica przodu z tyłem. No chyba, że będzie ujowo to najwyżej chlast ją z tyłu flexemBarton66 pisze:Koło robi przeokrutną robotę! chyba tył też wystaję co? będzie kolejna rzeźba