Audi s4 5.0 tfsi
Tanio puściłeś swoją laskę   

Ale patrząc na nią, to widać że zmęczona życiem i w samych stringach została 

Dziecinka niestety będzie miała kilka poważnych zabiegów, więc potniemy ją trochę :) Ale pod koniec operacje plastyczne załatwią sprawę i będzie wyglądała. Nadmuchamy też ją botoksem RS4 od SIDa i w 2011 możesz jej nie poznać 

Myslę że jak auto wyjedzie już, to zrobie spota i każdego będę musiał przewieżć, bo wiem że wszyscy trzymają kciuki za ten projekt.
A tak na poważnie to wielkie dzięki!

Ale patrząc na nią, to widać że zmęczona życiem i w samych stringach została

Dziecinka niestety będzie miała kilka poważnych zabiegów, więc potniemy ją trochę :) Ale pod koniec operacje plastyczne załatwią sprawę i będzie wyglądała. Nadmuchamy też ją botoksem RS4 od SIDa i w 2011 możesz jej nie poznać

Myslę że jak auto wyjedzie już, to zrobie spota i każdego będę musiał przewieżć, bo wiem że wszyscy trzymają kciuki za ten projekt.
A tak na poważnie to wielkie dzięki!
Nie wiesz ze najdrozsze sa organy wewnetrzne ?   Bo kto Ci kupi goly szkielet... Serce sie ceni ... Watroba ...
   Bo kto Ci kupi goly szkielet... Serce sie ceni ... Watroba ...   
   A nie kosci ;)
   A nie kosci ;) 
A serio to baze masz wydaje mi sie swietna a cena za nia pewnie nie wyzsza jak za rozebranie do tego stanu do obspawywania i innych zabiegow :) Pozatym nie trzeba ciac nic co mozna sprzedac za wiecej pieniedzy a i ja sie ciesze ze na zlom nie pojdzie ;)

A nie kosci ;)
   A nie kosci ;) A serio to baze masz wydaje mi sie swietna a cena za nia pewnie nie wyzsza jak za rozebranie do tego stanu do obspawywania i innych zabiegow :) Pozatym nie trzeba ciac nic co mozna sprzedac za wiecej pieniedzy a i ja sie ciesze ze na zlom nie pojdzie ;)

- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
Nosb czy to jest ten laweciarz, ten sam "przekretowy" laweciarz ?   

Adaś pewnie nosb wszystkie śrubki zakosił z budy, będzie ciężko dobrać 

Ładnie wygladają te felgi w czarnej budzie, może ja zrezygnuje z BBS na nie 

dajcie fotke robiona w dzien z tą felga bo ja w tym tyg mialem kupic bo sedan do domu wraca cały
ps: ale chyba każda felga będzie dobrze wygladać na SR4 limo

Adaś pewnie nosb wszystkie śrubki zakosił z budy, będzie ciężko dobrać

Ładnie wygladają te felgi w czarnej budzie, może ja zrezygnuje z BBS na nie

dajcie fotke robiona w dzien z tą felga bo ja w tym tyg mialem kupic bo sedan do domu wraca cały
ps: ale chyba każda felga będzie dobrze wygladać na SR4 limo
Do RS4 widzę tylko felgi BBS lub od Gallardo.
Fajny opis przemiany z A4 na RS4 Sedan
http://www.motorgeek.com/viewtopic.php?f=6&t=27468

Fajny opis przemiany z A4 na RS4 Sedan
http://www.motorgeek.com/viewtopic.php?f=6&t=27468
:D:D Srubki jak cos podrzuce :) Akurat mam z 3 rozbiorek   

no docencie ze prosta i fajna baza :) Do kwietnia oc i przeglad :) Nie ma co narzekac... I zamiast za 5 litrow oc bedzie za 1,8 A ja sie ciesze ze nie skonczy na zlomie dlatego mi tez pasuje wszystko
 A ja sie ciesze ze nie skonczy na zlomie dlatego mi tez pasuje wszystko   Tylko ze pewnie potem mi bedzie zal dupsko sciskal
 Tylko ze pewnie potem mi bedzie zal dupsko sciskal   

Adam puszcze dane na pw jak wroce z ŁDZ bo jade po napedy do B6 a teraz siedze u dziewczyny i nie mam danych:)
SID no ten sam :D Ale teraz wzialem ich za pysk i pilnowalem
PS jakbys chcial te felgi (borbet 18" ) daj pw oddam za grosze ale trzeba je zrobic ( podkrzywione itp )

no docencie ze prosta i fajna baza :) Do kwietnia oc i przeglad :) Nie ma co narzekac... I zamiast za 5 litrow oc bedzie za 1,8
 A ja sie ciesze ze nie skonczy na zlomie dlatego mi tez pasuje wszystko
 A ja sie ciesze ze nie skonczy na zlomie dlatego mi tez pasuje wszystko   Tylko ze pewnie potem mi bedzie zal dupsko sciskal
 Tylko ze pewnie potem mi bedzie zal dupsko sciskal   
 Adam puszcze dane na pw jak wroce z ŁDZ bo jade po napedy do B6 a teraz siedze u dziewczyny i nie mam danych:)
SID no ten sam :D Ale teraz wzialem ich za pysk i pilnowalem

PS jakbys chcial te felgi (borbet 18" ) daj pw oddam za grosze ale trzeba je zrobic ( podkrzywione itp )

Dbajcie tam o nia
  Dbajcie tam o nia