Audi s4 5.0 tfsi
Tanio puściłeś swoją laskę
Ale patrząc na nią, to widać że zmęczona życiem i w samych stringach została
Dziecinka niestety będzie miała kilka poważnych zabiegów, więc potniemy ją trochę :) Ale pod koniec operacje plastyczne załatwią sprawę i będzie wyglądała. Nadmuchamy też ją botoksem RS4 od SIDa i w 2011 możesz jej nie poznać
Myslę że jak auto wyjedzie już, to zrobie spota i każdego będę musiał przewieżć, bo wiem że wszyscy trzymają kciuki za ten projekt.
A tak na poważnie to wielkie dzięki!

Ale patrząc na nią, to widać że zmęczona życiem i w samych stringach została

Dziecinka niestety będzie miała kilka poważnych zabiegów, więc potniemy ją trochę :) Ale pod koniec operacje plastyczne załatwią sprawę i będzie wyglądała. Nadmuchamy też ją botoksem RS4 od SIDa i w 2011 możesz jej nie poznać

Myslę że jak auto wyjedzie już, to zrobie spota i każdego będę musiał przewieżć, bo wiem że wszyscy trzymają kciuki za ten projekt.
A tak na poważnie to wielkie dzięki!
Nie wiesz ze najdrozsze sa organy wewnetrzne ?
Bo kto Ci kupi goly szkielet... Serce sie ceni ... Watroba ...
A nie kosci ;)
A serio to baze masz wydaje mi sie swietna a cena za nia pewnie nie wyzsza jak za rozebranie do tego stanu do obspawywania i innych zabiegow :) Pozatym nie trzeba ciac nic co mozna sprzedac za wiecej pieniedzy a i ja sie ciesze ze na zlom nie pojdzie ;)

A serio to baze masz wydaje mi sie swietna a cena za nia pewnie nie wyzsza jak za rozebranie do tego stanu do obspawywania i innych zabiegow :) Pozatym nie trzeba ciac nic co mozna sprzedac za wiecej pieniedzy a i ja sie ciesze ze na zlom nie pojdzie ;)

- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
Nosb czy to jest ten laweciarz, ten sam "przekretowy" laweciarz ?
Adaś pewnie nosb wszystkie śrubki zakosił z budy, będzie ciężko dobrać
Ładnie wygladają te felgi w czarnej budzie, może ja zrezygnuje z BBS na nie
dajcie fotke robiona w dzien z tą felga bo ja w tym tyg mialem kupic bo sedan do domu wraca cały
ps: ale chyba każda felga będzie dobrze wygladać na SR4 limo

Adaś pewnie nosb wszystkie śrubki zakosił z budy, będzie ciężko dobrać

Ładnie wygladają te felgi w czarnej budzie, może ja zrezygnuje z BBS na nie

dajcie fotke robiona w dzien z tą felga bo ja w tym tyg mialem kupic bo sedan do domu wraca cały
ps: ale chyba każda felga będzie dobrze wygladać na SR4 limo
Do RS4 widzę tylko felgi BBS lub od Gallardo.
Fajny opis przemiany z A4 na RS4 Sedan
http://www.motorgeek.com/viewtopic.php?f=6&t=27468
Fajny opis przemiany z A4 na RS4 Sedan
http://www.motorgeek.com/viewtopic.php?f=6&t=27468
:D:D Srubki jak cos podrzuce :) Akurat mam z 3 rozbiorek
no docencie ze prosta i fajna baza :) Do kwietnia oc i przeglad :) Nie ma co narzekac... I zamiast za 5 litrow oc bedzie za 1,8
A ja sie ciesze ze nie skonczy na zlomie dlatego mi tez pasuje wszystko
Tylko ze pewnie potem mi bedzie zal dupsko sciskal
Adam puszcze dane na pw jak wroce z ŁDZ bo jade po napedy do B6 a teraz siedze u dziewczyny i nie mam danych:)
SID no ten sam :D Ale teraz wzialem ich za pysk i pilnowalem
PS jakbys chcial te felgi (borbet 18" ) daj pw oddam za grosze ale trzeba je zrobic ( podkrzywione itp )

no docencie ze prosta i fajna baza :) Do kwietnia oc i przeglad :) Nie ma co narzekac... I zamiast za 5 litrow oc bedzie za 1,8

Adam puszcze dane na pw jak wroce z ŁDZ bo jade po napedy do B6 a teraz siedze u dziewczyny i nie mam danych:)
SID no ten sam :D Ale teraz wzialem ich za pysk i pilnowalem

PS jakbys chcial te felgi (borbet 18" ) daj pw oddam za grosze ale trzeba je zrobic ( podkrzywione itp )