Sprzłęgo RS4

Moderatorzy: buba, Mod-Team

kosiniak

Post autor: kosiniak »

Panowie wiec tak, sprzegla beda kosztowaly po 3000pln, wplacacie po min 1000pln. oczywiscie jak ktos ma chec wplacic wiecej czy nawet calosc to bedzie milo, bo ja bede dokladal roznice ze swoich. Kolega zamawia mi to w USA, wysylaja to do niego a on do mnie. Nie wzialem tez pod uwage kosztow wysylki w PL ale to jzu nie bedzie problemem. Zamowie wam FX400 6Puk i paczke lotnicza do PL. Pieniazki wplacicie na dane ktore podam nizej, ale wazne by w tytule przelewu napisac "zwrot pozyczki FX400 i swoj Nick" czy cos w tym stylu, zeby nie bylo ze pozniej mi sie Urzad Skarbowy dojebie do mnie co to za kasa!

Ahaaa, temat rusze dopiero jak wplyna zaliczki od min. 3 osob :)
Ostatnio zmieniony 2010-11-19, 17:16 przez kosiniak, łącznie zmieniany 1 raz.
aw69

Post autor: aw69 »

michał dobrze prawi o sprzęgłach pana radzikowskiego....Szajs nic nie warty !!!!
Mialem do S4 robioną u niego tarcze spiekową 6 łopatkową która wooogole nie zdała egzaminu (spieki były krzywe i nie łapały całą powierzchnią, a na dodatek tego tarcza byłą tak gruba ze mialem przy wcisnięciu pedału sprzęgła przy podłodze wyraźny opór, po demontażu okazało sie ze przez to pękła mi plastikowa nasadka na bolcu wysprzeglika.
Dla mnie Radzikowski to druciarz ! wydalem niepotrzebnie w cenzura kasy na jego syfiaste sprzęgła.....
Obecnie śmigam na Clutch masters FX400 i moge sie o tym sprzęgle wyrażać w samych superlatywach !!!! Klei zajebiscie biegi wchodzą jak w masło do tego pedał sprzęgła chodzi nienaturalnie lekko :) o wiele lżej niż w seri..... Najlepiej zainwestowane pieniądze w to sprzęgło ! Tak więc jeśli ktoś stoi przed dylematem sprzęgła w S4 to niema sensu wogole sie zastanawiać nad tańszą alternatywą rzemieślniczą bo to wogole niema sensu !
deSigner
Post autor: deSigner »

No to aw postawił kropkę nad i, więc BKMM i moment wpłacajcie jak najszybciej zaliczki i jedziemy z koksem, moja pójdzie dzisiaj ;-)
The Rice Power
sportmile

Post autor: sportmile »

Powinienes Adas dopisac kto Cie na nie namowil i zalatwil mimo ze polaszczyles sie na super sprzeglo na ktorym killer jezdzil :lol: .
Najgorszy Tuning w Mieście
www.sportmile.pl
http://www.facebook.com/sportmile
tel. 792 22 44 84
aw69

Post autor: aw69 »

to nie do konca tak Adaś :) Sprzęgła clutch masters to ja ci podlinkowalem juz dawno temu ze cos takiego bylby git :) tylko troche kasy było mi szkoda (tak jak niektórym teraz na forum) myslalem ze zda egzamin coś rodzimej produkcji (skusiłem sie na syf od Maćka który nie zdał egzaminu i do dziś jeszcze frajer się ze mną nie rozliczył za te sprzęgło)..... Ale faktem jest że FX400 załatwiałeś je ty :)
sportmile

heheheh cluchmastera zakladalem sidowi w pierwszym jego modzie na 430 ps ale mial cos tam najebane z kolem itd w efekcie sprzeglo nie dzialalo poprawnie . Wysylales mi south benda ;) poza tym chyba fx nie wyszedl jakos duzo drozej niz super hiper wynalazek ?
www.sportmile.pl
tel. 792 22 44 84
kosiniak

no was wtedy to wyszedl wyjatkowo malo :) jak pamietam jakies 2400? to dolar wtedy byl taki tani chyba?
sportmile

tani tani plus brak oplat ;-) . Nie wazne czy 2 czy 3 to sprzeglo jest tego warte. Wczoraj jak Racer wsiadl do Jacka to nie wierzyl jak sie przejechal kawalek .
www.sportmile.pl
tel. 792 22 44 84
michalQRi
Tytuł użytkownika: książe

Post autor: michalQRi »

tez sobie pluje w brode teraz, bo jak policze cala ta zabawe z radzikowskim to za pare groszy wiecej mialbym pancernika luzno pracujacego pod stopa - w trasie to jeszcze pol biedy, ale jak czlowiekowi przyjdzie sie przebic przez centrum wiekszego miasta w godzinach szczytu... hmmm droga krzyżowa dla lewej stopy :D

ale, nauka nie poszła w las
Awatar użytkownika
CoLo

Post autor: CoLo »

Może i syf ten Radzik ale u mnie organik + 40% docisk wytrzymują strzały na zimówkach nawet w 2 osoby. Na letnich muszę być sam :-) Z odcinki pewnie już by nie dało rady ale sprzęgło było robione na 300km.

Oczywiście nie to żebym zachwalał czy cuś tylko chcę żeby był pełniejszy obraz ;-)
1.8T with FP WHITE inside ;) AEB with ME 7.5
kosiniak

deSigner, twoja zaliczka juz jest :) ale do momentu az nie bedzie kolegow nie rusze :/
deSigner

kosiniak pisze:deSigner, twoja zaliczka juz jest :) ale do momentu az nie bedzie kolegow nie rusze :/
Panowie, ruchu, ruchy jak chcemy mieć to szybko :!:
The Rice Power
BKMM

Post autor: BKMM »

Ja wplacilem rano wiec niebawem bedzie
moment

Post autor: moment »

moja tez powinna dzis dojść
deSigner

No to NAJSSS :mrgreen:
The Rice Power