Audi s4 5.0 tfsi
- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
Niki tak jak LCQ pisze bez zestawu ham nici - ale dobrze sie składa bo ham. z RS6 V10 ja mam i to nawet 2 zestawy, z lambo też he he
ale jak masz kase to Alcon'a
Co do projektu to nie sądziłem że zakupicie silnik bez wcześniejszej przymiarki, teraz już nie ma odwrotu,
buda B5 będzie Was strasznie blokowała.
ja też trzymam kciuki ! i powodzenia życze
ale jak masz kase to Alcon'a
Co do projektu to nie sądziłem że zakupicie silnik bez wcześniejszej przymiarki, teraz już nie ma odwrotu,
buda B5 będzie Was strasznie blokowała.
ja też trzymam kciuki ! i powodzenia życze
SID masz takie?
http://www.eurocarblog.com/post/259/gen ... lago-lp640
P.S. Adam czy ten komplet nie był wystawiony za 25 tys
?(mowa o nowym zestawie)

http://www.eurocarblog.com/post/259/gen ... lago-lp640
P.S. Adam czy ten komplet nie był wystawiony za 25 tys

To ja sie zastanawiam ile bedzie trzeba rzezbic zeby 4,2T wrzucic do budy b6 a wy mi tu takie rzeczy
Kurcze jak wam to wejdzie to ja na nastepna zime wrzucam 4,2 
BTW : Nik chyba nie liczysz ze to wejdzie tak ze nie bedzie widac roznicy z wierzchu ? Jaka dlugosc takiego silnika w poronwaniu do 2,7 ? Wymiarow auta i blach sie nie przeskoczy. Chociaz widac ze silnik stosunkowo krotki :) Jak to ma rozwiazane rozrzad ? Ciezki chyba tez nie jest ( wszystko alu i plastik :P ) . Fajna jednostka

BTW : Nik chyba nie liczysz ze to wejdzie tak ze nie bedzie widac roznicy z wierzchu ? Jaka dlugosc takiego silnika w poronwaniu do 2,7 ? Wymiarow auta i blach sie nie przeskoczy. Chociaz widac ze silnik stosunkowo krotki :) Jak to ma rozwiazane rozrzad ? Ciezki chyba tez nie jest ( wszystko alu i plastik :P ) . Fajna jednostka

nosb pisze:To ja sie zastanawiam ile bedzie trzeba rzezbic zeby 4,2T wrzucic do budy b6 a wy mi tu takie rzeczyKurcze jak wam to wejdzie to ja na nastepna zime wrzucam 4,2
Długos silika 2,7 to chyba 45cm a V10 60cm z tego co pamietam:d
Rozrzad jest z tylu silnika , całkowicie bezobsługowy, łancuch:d
No to bedzie przedluzanko przodu + cofniecie pewnie silnika. bo te 15 cm wiecej to by sie nawet maska nie zamknela a gdzie chlodnice ?
A ze bedzie zapierdalac to chyba nikt nie uwaza ze bedzie inaczej ?
Generalnie roboty od groma , blacharskiej , mechanicznej... O kabelkach nawet nie mysle bo to tez niezla masakra bedzie .. Trzymam kciuki i czekam przekurwaniecierpliwie :)