Spot S/Rs PL 2015...
dobra Pany. z goworem86 między innymi mamy plan taki -> http://www.torjastrzab.pl/aktualnosci,pl1,2
jutro jadę do Warszawy na rozmowy na 10.00 (Foss i Ryba nie dam rady się spiknąć- brak czasu
) i lecę zobaczyć jak to lajf wygląda...
jutro jadę do Warszawy na rozmowy na 10.00 (Foss i Ryba nie dam rady się spiknąć- brak czasu
- IreK_PV808
więc niektórzy widzieli na fb moją szybką zajawkę -> https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
co do tematu to krótko:
- jest jakiś śmundek, który tam niby ogarnia. generalnie zachowanie typowego cebularza już go skreśliło na wjeździe gadki. ale cenzura z tym.
- tor kozak. nówka, fajny asfalt, nie drący gum w oczach, urozmaicenie na maxa, winkle, górki, mokry odcinek, jest gut
- hotel z restauracją w powijakach. ruszy MOŻE latem `15
- najważniejsze to prajs. za dobę z pełnym zabezpieczeniem chcą 20 kpln aleeee sądzę że to jakaś max opcja. ów śmundek chciał mnie odstraszyć ceną sądzę. popatrzył na skodzinkę i wiecie..
wg mnie trzeba sprecyzować czy się piszemy na to i w jakim zakresie. mam wizytówkę tego cebularza i mam pisać do niego co my chcemy. on wówczas nam to wyceni.
można spróbować bo na tym etapie nas to nic nie kosztuje, jedynie nieco wolnego czasu.
pisać Pany, komentować.
myślę że Kielce czy Poznań będzie droższy ale mogę się mylić
co do tematu to krótko:
- jest jakiś śmundek, który tam niby ogarnia. generalnie zachowanie typowego cebularza już go skreśliło na wjeździe gadki. ale cenzura z tym.
- tor kozak. nówka, fajny asfalt, nie drący gum w oczach, urozmaicenie na maxa, winkle, górki, mokry odcinek, jest gut
- hotel z restauracją w powijakach. ruszy MOŻE latem `15
- najważniejsze to prajs. za dobę z pełnym zabezpieczeniem chcą 20 kpln aleeee sądzę że to jakaś max opcja. ów śmundek chciał mnie odstraszyć ceną sądzę. popatrzył na skodzinkę i wiecie..
wg mnie trzeba sprecyzować czy się piszemy na to i w jakim zakresie. mam wizytówkę tego cebularza i mam pisać do niego co my chcemy. on wówczas nam to wyceni.
można spróbować bo na tym etapie nas to nic nie kosztuje, jedynie nieco wolnego czasu.
pisać Pany, komentować.
myślę że Kielce czy Poznań będzie droższy ale mogę się mylić
- IreK_PV808
nie ma co patrzyć na te 20 kpln jak na razie. spokojnie
[ Dodano: 2014-09-25, 21:50 ]
a śpimy wszyscy u Nosba

acha. całość można mieć w długości 3500 m z różnymi niespodziankami. fajny tor bo nie rozwleczony
[ Dodano: 2014-09-25, 21:50 ]
jakby było 30 aut i załóżmy okolice 10 kpln to myślę że nie byłoby źle. ale to tylko moje dywagacje. zna ktoś taką grupę rajdową jako sponsora esky.pl z radomia?IreK_PV808 pisze:20K za dobę !? K mać. Damy radę tyle wyskubać
![]()
bartek75, hehe no jak Skodilakiem byłeś to nic dziwnego ,że popatrzył jak popatrzyłco nie zmienia faktu ,że burak zawsze będzie burakiem
a śpimy wszyscy u Nosba
acha. całość można mieć w długości 3500 m z różnymi niespodziankami. fajny tor bo nie rozwleczony
Ostatnio zmieniony 2014-09-25, 21:55 przez bartek75, łącznie zmieniany 1 raz.
to tylko pionek. sądzę że figurze, który zatrudnia tego cebularza jak dasz $ to się domówimy. tym bardziej że to świerze miejsce w dupie tak na prawdę i to Klient po części dyktuje warunki czyli my
pytałem wcześniej o esky.pl z radomia. to mój Inwestor. udziela się mocno w rajdach i sponsporingu. porozmawiam z nim jutro
pytałem wcześniej o esky.pl z radomia. to mój Inwestor. udziela się mocno w rajdach i sponsporingu. porozmawiam z nim jutro
w poznaniu jest 60 miejsc po 500pln kazde na dzien wiec wychodzi drozej, a tutaj jest 40 miejsc po 250pln wiec wychodzi 10k, jakis faktycznie cebulak z niego jak wylecial z tym 20k, moze chodzi o to ze normalnie jakies sponsory sa albo co, na logike mozna wczesniej ustalic termin i zarezerwoac normalne miejsca ale wtedy chyba limit 40 osob