Gwint FK
Gwint FK
Poszukuje informacji jak sie spisuje gwint FK. Bede szukal jakiegos fajnego zawiasu a cena jest naprwade dobra.

FB; Gekon garage
Oficjalna dystrybucja podtlenku azotu.
Modyfikacje mechaniczne.
Hamownia 4x4

Oficjalna dystrybucja podtlenku azotu.
Modyfikacje mechaniczne.
Hamownia 4x4
może dlatego że to słabizna przy takich zawieszeniach jak ohlins czy sachsaRafal84 pisze:a ja znam przypadki gdzie B16 sie rozlecialo po 6.000 km... ale ogolnie masz racje ;)LCQ pisze:ja ma mieszane uczucia do FK, znam sporo przypadków że wylały się po kilkunastu tysiącach km. Moim zdaniem lepiej dorzucić trochę kasy, AP dają rady miałem graty tej firmy dawno temu i działały właściwie
 chodź przy tej cenie daje rady
 chodź przy tej cenie daje rady  
- pawelosinski83
Ja mam z przodu FK G36 na wkładach KONI i drugi raz bym nie kupił...
Na małych nierównościach tłucze, jakby zamiast amorów klocki z drewna były, a na torze przyszorowałem zderzakiem kilka razy na ostrych, ciasnych zakrętach oraz na garbie je..łem miską o glebę (zanurkowałem przodem przy zjeździe z garba, 30kmh)
A nisko auta nie mam, lekka gleba - 2 palce wchodzą ...między oponę a błotnik
 ...między oponę a błotnik
Wygląda mi na to, że po prostu za ciężka jest esa z przodu do tego zawiasu
I żeby być obiektywnym - kupiłem toi na szybko jako używkę, sam przód, po wylaniu amora seryjnego, ale suchutkie, ładne...

Na małych nierównościach tłucze, jakby zamiast amorów klocki z drewna były, a na torze przyszorowałem zderzakiem kilka razy na ostrych, ciasnych zakrętach oraz na garbie je..łem miską o glebę (zanurkowałem przodem przy zjeździe z garba, 30kmh)
A nisko auta nie mam, lekka gleba - 2 palce wchodzą
 ...między oponę a błotnik
 ...między oponę a błotnikWygląda mi na to, że po prostu za ciężka jest esa z przodu do tego zawiasu
I żeby być obiektywnym - kupiłem toi na szybko jako używkę, sam przód, po wylaniu amora seryjnego, ale suchutkie, ładne...