No dobra. Przekonaloscie mnie. Po prostu AW69 jakos tak ultra chamsko skomentował. A to, ze Adaś dobrze robisz i jestes debesciak to każdy wie ale Nosb tez miszczunio :)nosb pisze:Obrazekaw69 pisze:Kenpachiego fantazja ponosi :) Nikt nic nie przypuszczal ani nikt nikogo nie wpierdalal na mine. Ja w swojej karierze mechanika doszedlem do pewnych norm i zasad ktorych staram sie trzymac w tematach skladania silnika itp rzeczy. Nie bez powodu chyba ktos ci polecil mnie skoro przyjechales porozmawiac o modyfikacjach swojego auta. Kazdy remontuje glowice gdzie chce i sklada u kogo chce. Nosb tutaj nic nie zawinił, ale wyciągnie też wnioski na przyszlosc. A ze Tobie sie to przytrafilo...no coz takie zycie, nikt nie mowil ze bedzie latwo. Sam podjeles decyzje co chciales wlozyc do auta i sam robiles zakupy zamiast posluchac sie ludzi ktorzy ci doradzali. Masz taki zimny prysznic i moze ochlodzisz swoj stosunek do tuningu.
Sedno. Takze Łukasz spokojnie. Stało sie i cenzura. Tak naprawde jedynym winnym jesli chodzi o sytuacje jest gosc ktory to remontowal bo gdyby bylo zlozone jak trzeba nie byloby problemu. Czy to jego wina na 100% czy co tam sie stalo bedzie jasne jak sie zdejmie i posprawdza te glowice.
No to teraz koledzy zbieram ekipę na "ostatni zajazd" zeby poszukać tych "szlifierzy" i im spuścić porządny wpier... :D (żarcik). Jutro ochłone, wyląduje sie "na sztandze" i coś wiecej napisze.
Nosbiku, proszę sprawdź jak najszybciej dasz rade czy silnik sie zjebal przez to wszystko...