S4 By Jachyr
Taki widok zastalem wchodzac dzis po polataniu do garazu po zapomniany 6-pak...:) wiedzialem juz o roznych zastosowaniach naszych aut ale jako suszarka do grzybow 1 raz...

Ostatnio zmieniony 2016-05-09, 12:03 przez Jachyr, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Dokładnie tak jest skalarx pisze , mam u siebie Avusy z s6 ET35 i 8J zdecydowanie lepiej wygląda autko i jest więcej miejsca między zaciskiem a ramionami felgiskalarx pisze:Ori Avus od S4 ma ET45 i 7.5J. Ori avus od S6 C5 jest identyczny z wyglądu, tylko ma ET35 i 8J. I ta fela leży idealnie.

było :
S4 b5 1998 , S4 b7 2006 , S4 b5 1999 , A6 C5 2002 2,7 BiT , S4 b5 2000
S4 b5 1998 , S4 b7 2006 , S4 b5 1999 , A6 C5 2002 2,7 BiT , S4 b5 2000
trochę % jiż jest i Nie mogłem się powstrzymać...
Wróciliśmy właśnie od znajomków i przelatują przez pewien most musiałem zjechać...
a że mialem aparato ze sobą...

Ostatnio zmieniony 2016-04-05, 23:05 przez Jachyr, łącznie zmieniany 3 razy.
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
-
Esa dostała dziś pakiet zimowy...

I mała ciekawostka. Ori Avus 17" z oponą zimową 225/45/17 po jednym sezonie jakieś 80% bieżnika waży 23,8KG. Oz Ulltraleggera 18"! z oponą letnią 225/45/18 tez po jednym sezonie ok 90% bieżnika waży... 18,8 KG

I mała ciekawostka. Ori Avus 17" z oponą zimową 225/45/17 po jednym sezonie jakieś 80% bieżnika waży 23,8KG. Oz Ulltraleggera 18"! z oponą letnią 225/45/18 tez po jednym sezonie ok 90% bieżnika waży... 18,8 KG
Ostatnio zmieniony 2016-04-06, 20:17 przez Jachyr, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie no jeszcze nie i pewnie bedzie pozniej niz w Pl ale jade do kraju i biore Oz do malowania mimo ze sa nowe to kolor do zmianygowor86 pisze:Zima już u was zawitała??

Ostatnio zmieniony 2014-10-23, 17:56 przez Jachyr, łącznie zmieniany 1 raz.
- Macharadziu
Fajna eska wszystko ciekawie wyglada, ale osobiscie wywalil bym te ala drewno :) co do przepisow w NO moge powiedziec ze katastrofa *^ jeden samochod tu zrobilem ok mozna gwint mozna felgi 18 ALE wszystko trzeba placic i w brif wbijac .. Lepiej na kogos zarejstrowac i na PL latac ^^
No RiSk No FuN ;))))
Macharadziu pisze:Fajna eska wszystko ciekawie wyglada, ale osobiscie wywalil bym te ala drewno :) co do przepisow w NO moge powiedziec ze katastrofa *^ jeden samochod tu zrobilem ok mozna gwint mozna felgi 18 ALE wszystko trzeba placic i w brif wbijac .. Lepiej na kogos zarejstrowac i na PL latac ^^
Co do drewna to byla 3 rzech ktora chcialem zrobic zaraz po szybach i lotce ale... Kobieta powiedziala ze ma zostac bo nigdzie zemna nie bedzie jezdzic i ch...

- Macharadziu
Ehh te kobiety :( ja zazwyczaj jak byl bunt to zmienialem po cichu i moja nawet nie zauwazala :) tylko ze akurat nie przywiazuje uwagi do pojazdu ^^ moja zabawka i koniec :) ale w tej kwesti lepiej nie doradzam ^^Jachyr pisze:Macharadziu pisze:Fajna eska wszystko ciekawie wyglada, ale osobiscie wywalil bym te ala drewno :) co do przepisow w NO moge powiedziec ze katastrofa *^ jeden samochod tu zrobilem ok mozna gwint mozna felgi 18 ALE wszystko trzeba placic i w brif wbijac .. Lepiej na kogos zarejstrowac i na PL latac ^^
Co do drewna to byla 3 rzech ktora chcialem zrobic zaraz po szybach i lotce ale... Kobieta powiedziala ze ma zostac bo nigdzie zemna nie bedzie jezdzic i ch...moglem robic wszystko nawet odciac dach ale listwy mialy zostac, no i zostaly
choc korci cholernie ,,czarne pianino" albo Carbon... Moze kiedys sie uda przemowic...
No RiSk No FuN ;))))