S4 By Jachyr
Taki widok zastalem wchodzac dzis po polataniu do garazu po zapomniany 6-pak...:) wiedzialem juz o roznych zastosowaniach naszych aut ale jako suszarka do grzybow 1 raz...  

Ostatnio zmieniony 2016-05-09, 12:03 przez Jachyr, łącznie zmieniany 1 raz.

Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...

Dokładnie tak jest skalarx pisze , mam u siebie Avusy z s6 ET35 i 8J zdecydowanie lepiej wygląda autko i jest więcej miejsca między zaciskiem a ramionami felgiskalarx pisze:Ori Avus od S4 ma ET45 i 7.5J. Ori avus od S6 C5 jest identyczny z wyglądu, tylko ma ET35 i 8J. I ta fela leży idealnie.

było :
S4 b5 1998 , S4 b7 2006 , S4 b5 1999 , A6 C5 2002 2,7 BiT , S4 b5 2000

S4 b5 1998 , S4 b7 2006 , S4 b5 1999 , A6 C5 2002 2,7 BiT , S4 b5 2000
trochę % jiż jest i Nie mogłem się powstrzymać... Wróciliśmy właśnie od znajomków i przelatują przez pewien most musiałem zjechać...
 Wróciliśmy właśnie od znajomków i przelatują przez pewien most musiałem zjechać...  a że mialem aparato ze sobą...
  a że mialem aparato ze sobą...

Wróciliśmy właśnie od znajomków i przelatują przez pewien most musiałem zjechać...
 Wróciliśmy właśnie od znajomków i przelatują przez pewien most musiałem zjechać...  a że mialem aparato ze sobą...
  a że mialem aparato ze sobą...

Ostatnio zmieniony 2016-04-05, 23:05 przez Jachyr, łącznie zmieniany 3 razy.

Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...

- 
				Piotr_RSaa
Esa dostała dziś pakiet zimowy...

I mała ciekawostka. Ori Avus 17" z oponą zimową 225/45/17 po jednym sezonie jakieś 80% bieżnika waży 23,8KG. Oz Ulltraleggera 18"! z oponą letnią 225/45/18 tez po jednym sezonie ok 90% bieżnika waży... 18,8 KG

I mała ciekawostka. Ori Avus 17" z oponą zimową 225/45/17 po jednym sezonie jakieś 80% bieżnika waży 23,8KG. Oz Ulltraleggera 18"! z oponą letnią 225/45/18 tez po jednym sezonie ok 90% bieżnika waży... 18,8 KG
					Ostatnio zmieniony 2016-04-06, 20:17 przez Jachyr, łącznie zmieniany 2 razy.

Nie no jeszcze nie i pewnie bedzie pozniej niz w Pl ale jade do kraju i biore Oz do malowania mimo ze sa nowe to kolor do zmianygowor86 pisze:Zima już u was zawitała??

Ostatnio zmieniony 2014-10-23, 17:56 przez Jachyr, łącznie zmieniany 1 raz.

- Macharadziu
Fajna eska wszystko ciekawie wyglada, ale osobiscie wywalil bym te ala drewno :) co do przepisow w NO moge powiedziec ze katastrofa *^ jeden samochod tu zrobilem ok mozna gwint mozna felgi 18 ALE wszystko trzeba placic i w brif wbijac .. Lepiej na kogos zarejstrowac i na PL latac ^^

No RiSk No FuN ;))))

Macharadziu pisze:Fajna eska wszystko ciekawie wyglada, ale osobiscie wywalil bym te ala drewno :) co do przepisow w NO moge powiedziec ze katastrofa *^ jeden samochod tu zrobilem ok mozna gwint mozna felgi 18 ALE wszystko trzeba placic i w brif wbijac .. Lepiej na kogos zarejstrowac i na PL latac ^^
Co do drewna to byla 3 rzech ktora chcialem zrobic zaraz po szybach i lotce ale... Kobieta powiedziala ze ma zostac bo nigdzie zemna nie bedzie jezdzic i ch...
 moglem robic wszystko nawet odciac dach ale listwy mialy zostac, no i zostaly
 moglem robic wszystko nawet odciac dach ale listwy mialy zostac, no i zostaly   choc korci cholernie ,,czarne pianino" albo Carbon... Moze kiedys sie uda przemowic...
 choc korci cholernie ,,czarne pianino" albo Carbon... Moze kiedys sie uda przemowic...Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...

- Macharadziu
Ehh te kobiety :( ja zazwyczaj jak byl bunt to zmienialem po cichu i moja nawet nie zauwazala :) tylko ze akurat nie przywiazuje uwagi do pojazdu ^^ moja zabawka i koniec :) ale w tej kwesti lepiej nie doradzam ^^Jachyr pisze:Macharadziu pisze:Fajna eska wszystko ciekawie wyglada, ale osobiscie wywalil bym te ala drewno :) co do przepisow w NO moge powiedziec ze katastrofa *^ jeden samochod tu zrobilem ok mozna gwint mozna felgi 18 ALE wszystko trzeba placic i w brif wbijac .. Lepiej na kogos zarejstrowac i na PL latac ^^
Co do drewna to byla 3 rzech ktora chcialem zrobic zaraz po szybach i lotce ale... Kobieta powiedziala ze ma zostac bo nigdzie zemna nie bedzie jezdzic i ch...moglem robic wszystko nawet odciac dach ale listwy mialy zostac, no i zostaly
choc korci cholernie ,,czarne pianino" albo Carbon... Moze kiedys sie uda przemowic...
No RiSk No FuN ;))))

. niemieccy inżynierowie wszystko przewidzieli
 . niemieccy inżynierowie wszystko przewidzieli