RS4 Cantona
To felgi z tego rozebranego czarno złotego rs4, co silnik jest chyba na allegro z 20k zakuty, z pół slikiem za 4 czy 5 tysiące były wystawione? Jak ta opona się sprawuje?
Ostatnio zmieniony 2014-09-03, 22:51 przez RooS, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale okolice macie superRooS pisze:Potwierdzam mik nie ma tu szału w okolicy z drogami ;)

Myślałem że na opolszczyźnie drogi są tragiczne , ale po wizycie u Murzyna stwierdzam że opolszczyna daje radę

A Murzyna RS to dla mnie taki wzór ideału w 95% już nawet mocy więcej nie trzeba jak na tą budę

A te brakujące 5% to pewnie B6 :pmik-17 pisze:Ale okolice macie superRooS pisze:Potwierdzam mik nie ma tu szału w okolicy z drogami ;)![]()
Myślałem że na opolszczyźnie drogi są tragiczne , ale po wizycie u Murzyna stwierdzam że opolszczyna daje radętylko krajobrazu brak
A Murzyna RS to dla mnie taki wzór ideału w 95% już nawet mocy więcej nie trzeba jak na tą budę
to był taki test 3 komplety oryginalnych audikowskich rs owskich było na nim trochę się znudziło nie zwracały na siebie uwagi te na żywo dają efekt kupione w zasadzie dla opon nowych założone na zasadzie do zimy zobaczymy. Tak to są koła z tego Rs co wisiał na allegro na semi slic fajne opony dobrze się jezdzi i tak jak koledzy piszą u nas się niżej nie da i większej felgi. Jest gwint lekko opuszczony plus bilstein b8 i z tym się jezdzi u Nas najlepiej :D Mik-17 teraz wygląda deko lepiej zderzaki i progi odświeżone :)Barton66 pisze:koło pasuję do japońców ale na boga nie do RSa :P poza tym jest szyk
Pisałem jak na tą budę czyli b5 więc nie o obudę b6 chodzi.Kornetto pisze:A te brakujące 5% to pewnie B6 :pmik-17 pisze:Ale okolice macie superRooS pisze:Potwierdzam mik nie ma tu szału w okolicy z drogami ;)![]()
Myślałem że na opolszczyźnie drogi są tragiczne , ale po wizycie u Murzyna stwierdzam że opolszczyna daje radętylko krajobrazu brak
O szczegółach tych 5% nie chciałem pisać , po prostu jestem bardziej za wyglądem ori rodzinnego wozu

Jeżeli chodzi o b6 to jest przepaść w komforcie w stosunku do b5 - nie czuć tej mocy.