RS4 Cantona

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Awatar użytkownika
Kornetto

Post autor: Kornetto »

Murzyn, nie chcesz sie zamienić? Bardzo ładnie :)))
Awatar użytkownika
Murzyn

Post autor: Murzyn »

;-) kiedyś :P
Barton66

Post autor: Barton66 »

koło pasuję do japońców ale na boga nie do RSa :P poza tym jest szyk
Awatar użytkownika
Flyer
Moderator

Post autor: Flyer »

Wygląda na małe... to 18, czy 19? No i obowiazkowo w dol + dystans. Poki co szalu nie ma :(
Awatar użytkownika
Jachyr

Post autor: Jachyr »

Jezeli takie kolo zostalo wsadzone to znaczy ze wlascicielowi sie podoba i to najwazniejsze. Rzecz jasna kwestia gustu o ktorym sie nie dyskutuje ;-) auto widac zadbane, ladne. Pozdrawiam
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Awatar użytkownika
RooS

Post autor: RooS »

To felgi z tego rozebranego czarno złotego rs4, co silnik jest chyba na allegro z 20k zakuty, z pół slikiem za 4 czy 5 tysiące były wystawione? Jak ta opona się sprawuje?
Ostatnio zmieniony 2014-09-03, 22:51 przez RooS, łącznie zmieniany 1 raz.
mik-17

Post autor: mik-17 »

Jak ostatnio widziałem tego RSa to dobrze się prezentował i wydaje mi się że zdjęcia nie oddają do końca jego super stanu :mrgreen:
Żadnego obniżania , drogi tam sa tragiczne , seryjne zawieszenie rs4 jeżdzi mało przyjemnie po tamtych drogach.
Awatar użytkownika
RooS

Post autor: RooS »

Potwierdzam mik nie ma tu szału w okolicy z drogami ;)
mik-17

RooS pisze:Potwierdzam mik nie ma tu szału w okolicy z drogami ;)
Ale okolice macie super :mrgreen:
Myślałem że na opolszczyźnie drogi są tragiczne , ale po wizycie u Murzyna stwierdzam że opolszczyna daje radę :mrgreen: tylko krajobrazu brak :-P
A Murzyna RS to dla mnie taki wzór ideału w 95% już nawet mocy więcej nie trzeba jak na tą budę :mrgreen:
Awatar użytkownika
Kornetto

Post autor: Kornetto »

mik-17 pisze:
Myślałem że na opolszczyźnie drogi są tragiczne , ale po wizycie u Murzyna stwierdzam że opolszczyna daje radę :mrgreen: tylko krajobrazu brak :-P
A Murzyna RS to dla mnie taki wzór ideału w 95% już nawet mocy więcej nie trzeba jak na tą budę :mrgreen:
A te brakujące 5% to pewnie B6 :p
Awatar użytkownika
Murzyn

Barton66 pisze:koło pasuję do japońców ale na boga nie do RSa :P poza tym jest szyk
to był taki test 3 komplety oryginalnych audikowskich rs owskich było na nim trochę się znudziło nie zwracały na siebie uwagi te na żywo dają efekt kupione w zasadzie dla opon nowych założone na zasadzie do zimy zobaczymy. Tak to są koła z tego Rs co wisiał na allegro na semi slic fajne opony dobrze się jezdzi i tak jak koledzy piszą u nas się niżej nie da i większej felgi. Jest gwint lekko opuszczony plus bilstein b8 i z tym się jezdzi u Nas najlepiej :D Mik-17 teraz wygląda deko lepiej zderzaki i progi odświeżone :)
Pasi

Post autor: Pasi »

Murzyn, w Tych felach nie pasuje kolor i się gubią. niemniej jednak auto cały czas KOCUR !
mik-17

Kornetto pisze:
mik-17 pisze:
A te brakujące 5% to pewnie B6 :p
Pisałem jak na tą budę czyli b5 więc nie o obudę b6 chodzi.
O szczegółach tych 5% nie chciałem pisać , po prostu jestem bardziej za wyglądem ori rodzinnego wozu :mrgreen: np: Brak zegarów na desce tylko V-fiz, kiera jakaś ori b5 zajebiście obszyta i wyprofilowana z działająca poduchą :mrgreen: Kratka w miejscu tablicy wygląda super ale belki bym się nie wyzbył :-P ale to już indywidualna sprawa właściciela czy wybiera wygląd czy bezpieczeństwo :-)
Jeżeli chodzi o b6 to jest przepaść w komforcie w stosunku do b5 - nie czuć tej mocy.
Awatar użytkownika
Murzyn

Pasi pisze:Murzyn, w Tych felach nie pasuje kolor i się gubią. niemniej jednak auto cały czas KOCUR !
też tak uważam do tej pory zwykle były czarne do zimy przelatam - pewnie niebawem nadejdzie :D i coś się wymyśli :D dzięki pozdro
ODPOWIEDZ