S4 B5 dark avant
.Słonik pisze:Kolo wystaje obnizajac auto kolo chowa się pod błotnik bo masz na 4 kolach wachacze a nie belke wiec im nizej tym bardziej robi się negatyw i istnieje duże prawdopodobieństwo ze nic nie będzie przycierac
Przy Et 30 i 8,5' nie ma opcji aby sie schowalo. Wiem bo przerabialem temat i max ktory teraz tez mam u siebie na gwincie to Et 35 i 8' na oponie 225/45/18.
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...
Witajcie, po długiej nie obecności.
Auto śmiga jak trzeba, porobiłem wycieki, podciśnienia, heble - tarcze, klocki przód, olej, zakupiłem ori Avusy + Conti i banan z twarzy nie znika. Zastanawiałem się nawet nad zmianą auta na wiosnę, ale za każdym razem jak tylko wsiadam do niej i wyjeżdżam dalej, głupie myśli opuszczają mój beret, ta S-ka pasuje mi dziś, tak samo jak w chwili zakupu, więc zdecydowanie zostaje ze mną, na jak długo? Nie wiem, może jak S4 B8 będzie tańsze....
ale to odległa galktyka, więc się nie martię
.
Kilka fot

Auto śmiga jak trzeba, porobiłem wycieki, podciśnienia, heble - tarcze, klocki przód, olej, zakupiłem ori Avusy + Conti i banan z twarzy nie znika. Zastanawiałem się nawet nad zmianą auta na wiosnę, ale za każdym razem jak tylko wsiadam do niej i wyjeżdżam dalej, głupie myśli opuszczają mój beret, ta S-ka pasuje mi dziś, tak samo jak w chwili zakupu, więc zdecydowanie zostaje ze mną, na jak długo? Nie wiem, może jak S4 B8 będzie tańsze....

Kilka fot