S4 B5 dark avant
.Słonik pisze:Kolo wystaje obnizajac auto kolo chowa się pod błotnik bo masz na 4 kolach wachacze a nie belke wiec im nizej tym bardziej robi się negatyw i istnieje duże prawdopodobieństwo ze nic nie będzie przycierac
Przy Et 30 i 8,5' nie ma opcji aby sie schowalo. Wiem bo przerabialem temat i max ktory teraz tez mam u siebie na gwincie to Et 35 i 8' na oponie 225/45/18.
Jeśli nie widziałeś jeszcze Boga... To dlatego, że nie jeździsz wystarczająco szybko...

Witajcie, po długiej nie obecności.
Auto śmiga jak trzeba, porobiłem wycieki, podciśnienia, heble - tarcze, klocki przód, olej, zakupiłem ori Avusy + Conti i banan z twarzy nie znika. Zastanawiałem się nawet nad zmianą auta na wiosnę, ale za każdym razem jak tylko wsiadam do niej i wyjeżdżam dalej, głupie myśli opuszczają mój beret, ta S-ka pasuje mi dziś, tak samo jak w chwili zakupu, więc zdecydowanie zostaje ze mną, na jak długo? Nie wiem, może jak S4 B8 będzie tańsze.... ale to odległa galktyka, więc się nie martię
   ale to odległa galktyka, więc się nie martię   .
 . 
Kilka fot

Auto śmiga jak trzeba, porobiłem wycieki, podciśnienia, heble - tarcze, klocki przód, olej, zakupiłem ori Avusy + Conti i banan z twarzy nie znika. Zastanawiałem się nawet nad zmianą auta na wiosnę, ale za każdym razem jak tylko wsiadam do niej i wyjeżdżam dalej, głupie myśli opuszczają mój beret, ta S-ka pasuje mi dziś, tak samo jak w chwili zakupu, więc zdecydowanie zostaje ze mną, na jak długo? Nie wiem, może jak S4 B8 będzie tańsze....
 ale to odległa galktyka, więc się nie martię
   ale to odległa galktyka, więc się nie martię   .
 . Kilka fot