bilder kostenlos
Miał dostać jeszcze sprężyny eibacha, ale pewien chłopak mający wielką nienawiść od mnie w sercu i przepisy ruchu drogowego w dupie postanowił mi zrobić stancing:

bild hochladen
Z wypadku z dziewczyną wyszliśmy bez szwanku. Doceniłem kurtyny ; )
Następnie pojechałem do Patryka z CompSportu po radę z samochodem i tak się złożyło, że akurat miał S4 Siwego pod ręką i pojechałem z nim po części w deszczowy dzień. Domyślacie się jak było dalej. Zacząłem szukać :D
Znalazłem Audi S4 B5 z 1999 roku (zarejestrowane 2000) w Szwajcarii. Białe skóry w środku z carbonem i wszystko w stanie eleganckim. Przebieg ok 237 tys. jak kupiłem a teraz juz 242 tys. Auto przyjechało przy pomocy forumowego kolegi Quidy. Obtarte z każdej strony, czego dowodów nie chce mi się przedstawiać. Każdy element jest do malowania w każdym razie :P
Jak przyjechał to wyglądał tak:

bilder hochladen kostenlos

picupload
Jak go trochę umyłem to był taką kozą wysoką:

kostenlose bilder
Miał do zrobienia zwrotnicę, wahacze i amortyzatory więc zdecydowałem się na gwint AP, z którego jestem zajebiście zadowolony. Jak samochód usiadł, przestał klekotać, stukać i jęczeć to się zakochałem jeszcze bardziej. Zmieniłem też klapę bagażnika na standardową bo spoiler był przykręcony a jakoś mi nie leżał.

foto hochladen
Został zrobiony pełen serwis i wszystkie elementy wszystkich pakietów startowych zostały wymienione i zrobione. Okazało się, że silnik poza wyciekami i innymi pierdołami jest w dobrym stanie a turbo nie mają żadnego luzu więc wszystko szło elegancko. Sporo stresu z samochodem odeszło i z chłopakami z Łodzi zawitaliśmy na spota ; ) wypucowałem każdą rysę na aucie (nie zniknęły):

picupload

bild hochladen
Bardzo się ucieszyłem kiedy usłyszałem, że na spocie jest konkurs na najbrzydsze auto, ale zawinęliśmy się przed nagrodami i nagroda wpadła chyba Bubie - może za rok...
Obecnie w samochodzie nic się nie działo, poza leczeniem jakiś rzeczy, które zdążyły się zepsuć po 14 latach. Ostatnio jednak wspólnie z kolegą Siwydh dobiliśmy targu i przejąłem jego OZy :D dupa mi się poci jak patrzę na to auto, takie jest piękne.
Na brudasa:

gratis bilder hochladen
Elegancko:

Bilder hochladen
Samochód ma już przetkany wydech (hehe) i kolejny w planach jest fmic. Jak to wleci to oczywiście program żeby był już jakiś stage (I? II???)
Dziękuję ogromnie Patrykowi z Łódzkiego CompSportu za zarażenie mnie tym samochodem oraz za dbanie o moje spełnione marzenie i Siwemu za wkład w tym zarażaniu i kontynuacji go :D
Jak ktoś się będzie spinał, że to seria a nie projekt to proszę pamiętać, że dodałem dużo ładnych zdjęć i obiecuję, że będę uaktualniał : )
Pozdrówki