dobrze Wam tam na Slasku... ja autostrade widze raz na rok, albo i dwa.michalQRi pisze:wszedzie sie znajdzie kawalek prostej:)
swoja droga jak ktos chce top-a sprawdzac to na slasku mamy fajny kawalek autostrady w okolicach gliwic - 3 szerokie pasy, weekendami nawet w ciagu dnia zdarza mi sie 27x zaliczyc
UWAGA!!!!! UWAGA!!!!! UWAGA!!!!!!
- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
dla aut +400ps niewiele protrzeba prostej do upalaniaNikolas pisze:A jest u Ciebie gdzie poupalać Ski?

ale niestety najblizsze sensowne 2-u pasmówki mam 80 km dalej a autostrady 150 km,
za rok doczekamy sie A4 w naszych stronach dopiero,
pozostaja tylko drogi publiczne z wysepkami, rowerzystami, pieszymi, ciagnikami - polskie realia
nie no Sid widac ze mało bywasz na ścigankach i to u siebie:)SID pisze:dla aut +400ps niewiele protrzeba prostej do upalaniaNikolas pisze:A jest u Ciebie gdzie poupalać Ski?
ale niestety najblizsze sensowne 2-u pasmówki mam 80 km dalej a autostrady 150 km,
za rok doczekamy sie A4 w naszych stronach dopiero,
pozostaja tylko drogi publiczne z wysepkami, rowerzystami, pieszymi, ciagnikami - polskie realia
na posciganie sie mamy w Rzeszowie i bardzo bliskiej okolicy przynajmniej 3-4 naprawde fajne szerokie i rowniutkie jak stół drogi.
takze jest sie gdzie poscigac i 300km/h bez klopotu da sie tam szybkim wozkiem pojechac ( wiem bo jezdziłem):)
takze jak sie chce to naprawde mozna sie poganiac.
- 
				michalQRi
- Tytuł użytkownika: książe
niby sa w warszaFce trasy po 6 pasów, ale co z tego, jak od 5 rana do 23 wiecej jak 40km/h się nie pojedzieFlyer pisze:dobrze Wam tam na Slasku... ja autostrade widze raz na rok, albo i dwa.michalQRi pisze:wszedzie sie znajdzie kawalek prostej:)
swoja droga jak ktos chce top-a sprawdzac to na slasku mamy fajny kawalek autostrady w okolicach gliwic - 3 szerokie pasy, weekendami nawet w ciagu dnia zdarza mi sie 27x zaliczyc
Chyba ze strzelisz ze sprzegła ala Nikolasowe S4, no ale potem bedziesz palil hamulce

Zjezdzam ostatnio PL wzdłuż i w szerz i obiektywnie patrząc, to przez Śląsk da się przejechać najsprawniej. Sporo nadgonił ostatnio KRK - da się go całkowicie ominąć (chwała A4-ce), tyle że pojawia się problem wjazdu do miasta - takich kolein to nawet na brudnym, pokopalnianym Śląsku nie ma.... normalnie autopilot

/OT
Na odchodne z racji dobrego humoru ze Jacka rs odpalil i ma sie dobrze dolozylismy Nikiemu launch control . Teraz rusza z 5500 i z 0.65 bara. A wyglada to tak 
http://www.youtube.com/watch?v=zeyvZ5t3 ... r_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=zeyvZ5t3 ... r_embedded