UWAGA!!!!! UWAGA!!!!! UWAGA!!!!!!
UWAGA!!!!! UWAGA!!!!! UWAGA!!!!!!
Dzisiejszej nocy został wyłoniony TEN najszybszy !!!!!!!
Został okrzyknięty niekwestionowanym mistrzem KING OF WARSAW 2010 Street Racing!!!!
BRAWO DLA NIKOLASA I JEGO NIEBIESKIEJ S4!!!!!!!!!!!!!!!!
Przeciwników miał nie byle jakich począwszy od najmocniejszych Porsche w kraju po kolegów z forum:d
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE NIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS. I gratki dla twórcy projektu ADAMOWI i firmie SPORTMILE!!!!!!
Został okrzyknięty niekwestionowanym mistrzem KING OF WARSAW 2010 Street Racing!!!!
BRAWO DLA NIKOLASA I JEGO NIEBIESKIEJ S4!!!!!!!!!!!!!!!!
Przeciwników miał nie byle jakich począwszy od najmocniejszych Porsche w kraju po kolegów z forum:d
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE NIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS. I gratki dla twórcy projektu ADAMOWI i firmie SPORTMILE!!!!!!
Chciałem podziękować wszystkim za super imprezę.
Największe podziękowania dla Adama i firmy SPORTMILE oraz Bartka i firmy TOMARACING za ogromny wysiłek i wiarę w ten projekt !!!!!
Naprawdę wielkie DZIĘKI!!!!
Nadal nie mogę uwierzyć że pomimo braku trakcji na pierwszych 2-ch biegach oraz udziału kilkunastu najszybszych aut w PL udało mi się zdobyć puchar.
Super event, super towarzystwo i niesamowita adrenalina! Dziś już chyba nie będę mógł spać :))))
Największe podziękowania dla Adama i firmy SPORTMILE oraz Bartka i firmy TOMARACING za ogromny wysiłek i wiarę w ten projekt !!!!!
Naprawdę wielkie DZIĘKI!!!!
Nadal nie mogę uwierzyć że pomimo braku trakcji na pierwszych 2-ch biegach oraz udziału kilkunastu najszybszych aut w PL udało mi się zdobyć puchar.
Super event, super towarzystwo i niesamowita adrenalina! Dziś już chyba nie będę mógł spać :))))
Chyba coś ciekawego mnie omineło
Gratulacje ale wiadomo że paru nie obecnych przydało by się by mieć w 100% to miano
Nik wpadaj dzis na mini spota
Pojeździmy ;)

Gratulacje ale wiadomo że paru nie obecnych przydało by się by mieć w 100% to miano

Nik wpadaj dzis na mini spota

Pojeździmy ;)
Ostatnio zmieniony 2010-10-22, 16:35 przez CoLo, łącznie zmieniany 2 razy.
1.8T with FP WHITE inside ;) AEB with ME 7.5
Audi S4 (Nikolas)
Audi RS4 (Rafał ,,Racer")
Corvette C5 (Skunio)
Corvette C6 (Konrad H.)
Porsche Turbo 996 (Dominik ,,Doktor")
Porsche Turbo 997 (Matschke)
Porsche Cayenne Turbo 2010 (Nikodem)
Porsche Carrera0( 997) 4s (Kamcio)
BMW M3 E36 Turbo (Marcin Os)
BMW M5 E60 (Maros)
Mazda rx7 (Maciek Vmax)
Subaru Impreza STi (Arek ,,Castrol")
Subaru Impreza WRX (Marcin)
Audi RS4 (Rafał ,,Racer")
Corvette C5 (Skunio)
Corvette C6 (Konrad H.)
Porsche Turbo 996 (Dominik ,,Doktor")
Porsche Turbo 997 (Matschke)
Porsche Cayenne Turbo 2010 (Nikodem)
Porsche Carrera0( 997) 4s (Kamcio)
BMW M3 E36 Turbo (Marcin Os)
BMW M5 E60 (Maros)
Mazda rx7 (Maciek Vmax)
Subaru Impreza STi (Arek ,,Castrol")
Subaru Impreza WRX (Marcin)
Bedzie caly klip AMW . Raczej nie znajdziesz na YT bo byly rystrykcyjne przepisy tej imprezy. Wkoncu czyt. nareszcie bylo jak za dawnych lat . Sciganie sciganie sciganie ...... no a krol jest jeden hahahahah nikt nie pomyslal ze audi tak lata a miny osob bezcenne. Ile mialo mocy nie wiem , ale wiem ze boost na peaku byl 1.7 wiec obstawiam 6xx. I to zyje dalej bo wlasnie dojechalem nim do pracy.
Konkurencji żadnej to fakt, zgodzę się z przedmówcą, gdzie Porsche Karolka K...gdzie EVO Bullida gdzie EVO Idzika gdzie Daniel z Golfem...gdzie Krzyś w Viper ACR gdzie Piotrek z Shelbym....
Nawet ,,koledzy" znać nie dali że się ustawili...jak miałem auto to dzwonili jak przyszła bieda i brak auta to udają że nie znają...
Nawet ,,koledzy" znać nie dali że się ustawili...jak miałem auto to dzwonili jak przyszła bieda i brak auta to udają że nie znają...
...Każda godzina nocy to godzina szczytu...
sorry ale rzeczywiście po tym wielkim uwaga uwaga liczyłem chociaż na pojedynek z danielem itd...a tu widze w tych warunkach niskie 12 wysokie 11
czyli rzeczywiscie zadna konkurencja - przy tej temperaturze to ile te vette miały do 100 ? 6 sekund ?
fajnie że wygrał ale gdyby nie wygrał to był by jeden wielki śmiech tak że za wcześnie wypinać klapy po ordery....duzo za wcześnie dobrze aw napisał ze był by w czubie a i kosiniak niejednemu zrobił by przykrość 

Ostatnio zmieniony 2010-10-22, 11:00 przez bracus, łącznie zmieniany 1 raz.