Audi s4 400KM - 500KM - 600KM - na co dzień?
-
No bo właśnie GAZ to nie jest to samo co GAZ 15 lat temu tylko teraz technologia jest na tak wysokim poziomie że LPG może zastąpić PB
A poza tym myśle ze rozsądne urzytkowanie takiej instalacji nie będzie w niczym przeszkadzać
I pytanie ile koszuje instalacja tego typu ok 5 tys ?
A poza tym myśle ze rozsądne urzytkowanie takiej instalacji nie będzie w niczym przeszkadzać
I pytanie ile koszuje instalacja tego typu ok 5 tys ?
Nie znam się więc pytam :)
-
-
Mysle ze nie chodzi o wyzwiska... napewno tez o to ze tata dal... chodzi o to ze te auta sa wymagajace i czas weryfikuje czy stac wlasciciela na nie czy nie... co do harowania to raczej kazdy z nas utrzymuje sie sam i malo ktoremu ktos podstawia kase pod nos... tu na forum wiekszosc to stare konie a nie 20stolatki.. peace
Generalnie niema się co spinać, S4 to nie bentley i utrzymanie takiego samochodu nie jest już jakieś strasznie drogie jeżeli chodzi o części i rzeczywiście największy koszt utrzymania takiego auta to paliwo niestety,jeżeli go ktoś chce normalnie użytkować na co dzień..., a czy auto ma lpg czy nie i tak się będzie psuć , ja nie jestem jakimś zwolennikiem gazu ,ale nie dziwię się ludziom że go zakładają, także radzio jak chcesz to zakładaj do auta co tam ci się podoba bo to twoje auto i twoja sprawa...
WO LNE S4
0-100 2,3s
100-200 4,1s
0-100 2,3s
100-200 4,1s
-
Święta prawda.lukfk pisze:Generalnie niema się co spinać, S4 to nie bentley i utrzymanie takiego samochodu nie jest już jakieś strasznie drogie jeżeli chodzi o części i rzeczywiście największy koszt utrzymania takiego auta to paliwo niestety,jeżeli go ktoś chce normalnie użytkować na co dzień..., a czy auto ma lpg czy nie i tak się będzie psuć , ja nie jestem jakimś zwolennikiem gazu ,ale nie dziwię się ludziom że go zakładają, także radzio jak chcesz to zakładaj do auta co tam ci się podoba bo to twoje auto i twoja sprawa...
Pamiętajmy, że tych co było stać na te auta to kupowali je pod koniec lat 90-tych jako nowe! Dzisiaj Ci sami ludzie kupują kolejne salonowe rs4. A część z tych, którzy kochają motoryzację i szybkie auta a nie ma worka pieniędzy to musi niestety czekać 10 - 15 lat od premiery żeby sobie na nie pozwolić.
Co do gazu. Jak ktoś dużo jeździ a gaz się dobrze sprawdza z silnikiem 2.7 to niech montuje i cieszy się jazdą a nie tylko weekendowymi wyjazdami.
-
Auto Gaz Krajewski w Bielsku, u niego montują gaz do fabrycznie nowych fiatów i fiat jako producent się pod tym podpisuje, także musi być dobry...a z tego co wiem ma dobre ceny ,bo dużo moich znajomych ze swoimi gazmobilami tam serwisuje swoje instalacje i są zadowoleni...
WO LNE S4
0-100 2,3s
100-200 4,1s
0-100 2,3s
100-200 4,1s
-