UWAGA!!!!! UWAGA!!!!! UWAGA!!!!!!

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Racer

Post autor: Racer »

Nikolas pisze:Czemu nie RS - są lepsze ;)
Idzie po mininum:d nie kazdy jest tak szalony jak Ty Niki:P:P
aw69

Post autor: aw69 »

nie zamierzam kuć silnika wiec te GT28R wydają mi się optymalne u Jacka mniejsze dają rade na 540 KM wiec dla mnie te ciut wieksze stykna :)
Racer

aw69 pisze:nie zamierzam kuć silnika wiec te GT28R wydają mi się optymalne u Jacka mniejsze dają rade na 540 KM wiec dla mnie te ciut wieksze stykna :)
Apetyt rosnie w miare jedzenia wiec:d ale jak juz kupione niech sie cieszy i zakłada:P
Awatar użytkownika
Nikolas

Post autor: Nikolas »

No to będziesz miał bardzo szybkie auto! I prawidłowe podejście do tematu.

[ Dodano: 2010-11-01, 12:29 ]
Filmy z dedykacją od mojej żony dla Kosiniaka ;)

http://www.youtube.com/watch?v=AG86rNBiHU8

http://www.youtube.com/watch?v=Vq9VH8ID1Z4
aw69

Racer masz racje z tym apetytem....Ale ja juz miałem jedno auto specjalnej troski :/ szybkie ale co z tego jak ciągle coś....Uwierz mi, mimo że sprężarki leżą juz w domu ciągle mam dylemat czy je zakładac czy nie....codzinnie zmieniam zdanie....Zobacz ze teraz wsiadam sobie rano w audi i lece 250 km na spot i chcialbym aby tak w miare zostało....Fajny setup dość szybki w pełnym wyposażeniu itp. itd. Nie wiem co będzie jak założe te GT28R....chce zdrowo podejść do tematu i mieć ciągle auto w które wsiadam i jade na spot i wiem że nic mi sie nie ujebie w motorze.....Bo takie awarie jak półoś czy dyfer sprzeło to nie awarie....Na K04 juz udało mi sie urwać 2 półosie i raz dyfer.
Kiedys też napinalem sie na Daniela ale szybko odpuścilem, bo zawsze znajdzie sie ktoś szybszy...
Awatar użytkownika
LCQ

Post autor: LCQ »

tak z ciekawości, AW to już bez seryjnego kompa? do ilu da się spokojnie wystroić ME7??
Awatar użytkownika
Nikolas

Post autor: Nikolas »

No to musisz się zastanowić, bo jak wiesz mam normalne auto do codziennej jazdy, a taki setup w Audi zrobiłem tylko dla zabawy, bo do jazdy na codzień jest paliwożerne, głośne i niezbyt już wygodne, a jak dojdzie więcej mocy to awarie mogą się zdarzać częściej, tym bardziej że nie jest to już nowe auto...
aw69

do jazdy na codzien mam oszczędnego diesla :) Audi też jeżdze ale nie kręce juz tak kilometrów jak kiedys :) Tak tylko i wyłącznie na ME7 komputera nie zamierzam zmieniać.......Me 7 do ilu ? Ile chcesz :)
Obrazek
Awatar użytkownika
LCQ

Post autor: LCQ »

no właśnie dawno temu czytałem na forach zagranicznych o problemach z wystrojeniem przy większych mocach, jeśli to nie przeszkoda to przynajmniej będzie bezpieczniej... :mrgreen:
kosiniak

Post autor: kosiniak »

tacin pisze:a ja mam takie pytańko bo mnie ciekawi jak wszystko wszystkim wchodzi i jest ok to jak wyglada rolka M3 Kosiniaka z Vetta Z06??
tacin pisze:a ja mam takie pytańko bo mnie ciekawi jak wszystko wszystkim wchodzi i jest ok to jak wyglada rolka M3 Kosiniaka z Vetta Z06??
wygrala z zatrzymanego, z rolki ja wygralem ale cos BRT mowil ze biegi pomylil, wle win is win :)

[ Dodano: 2010-11-01, 12:49 ]
poziek pisze:Trochę sporo, szczerze mówiąc. Tyle płacimy Wróblowi za cały dzień upalania w Ułężu plus jego instruktarz. Ale z pewnością ceną przesiejecie trochę chętnych :idea:
ale tez z wyzywienem i pomiarem jakims profi? Bo my chcemy to zrobic wlasnie z TagHaurem i wyzywieniem full i cena jest od auta a nie osoby, wiec zakladajac ze wezmiesz chociaz jedna osobe juz masz sporo taniej :)
Ostatnio zmieniony 2010-11-01, 12:56 przez kosiniak, łącznie zmieniany 1 raz.
Racer

aw69 pisze:Racer masz racje z tym apetytem....Ale ja juz miałem jedno auto specjalnej troski :/ szybkie ale co z tego jak ciągle coś....Uwierz mi, mimo że sprężarki leżą juz w domu ciągle mam dylemat czy je zakładac czy nie....codzinnie zmieniam zdanie....Zobacz ze teraz wsiadam sobie rano w audi i lece 250 km na spot i chcialbym aby tak w miare zostało....Fajny setup dość szybki w pełnym wyposażeniu itp. itd. Nie wiem co będzie jak założe te GT28R....chce zdrowo podejść do tematu i mieć ciągle auto w które wsiadam i jade na spot i wiem że nic mi sie nie ujebie w motorze.....Bo takie awarie jak półoś czy dyfer sprzeło to nie awarie....Na K04 juz udało mi sie urwać 2 półosie i raz dyfer.
Kiedys też napinalem sie na Daniela ale szybko odpuścilem, bo zawsze znajdzie sie ktoś szybszy...

Ja miedzy innymi dlatego nie modze swojej RS-ki bo chce miec auto wpełni uzytkowe, klima abs itp:d
Tez wsiadłem do rs-a i pojechałem na narty 2000km w jedna strone i było ok:d
Co do dylematu to rozumiem bo im dalej w las tym wiecje drzew wiec jak wymienisz turbo to pozniej sie posypie, a to nie bedzie pasowało, a to trzeba by wyrzucic badz przerobic itp.... rozumiem twoje obawy, ale z tego co wiem mozna je wrzucic na doł nie?? a nie tak jak Niki Top Mount??
kosiniak

Post autor: kosiniak »

Nikolas pisze:No to będziesz miał bardzo szybkie auto! I prawidłowe podejście do tematu.

[ Dodano: 2010-11-01, 12:29 ]
Filmy z dedykacją od mojej żony dla Kosiniaka ;)

http://www.youtube.com/watch?v=AG86rNBiHU8

http://www.youtube.com/watch?v=Vq9VH8ID1Z4
przekaz ziom podziekowania :)
aw69

Racer pisze:
aw69 pisze:Racer masz racje z tym apetytem....Ale ja juz miałem jedno auto specjalnej troski :/ szybkie ale co z tego jak ciągle coś....Uwierz mi, mimo że sprężarki leżą juz w domu ciągle mam dylemat czy je zakładac czy nie....codzinnie zmieniam zdanie....Zobacz ze teraz wsiadam sobie rano w audi i lece 250 km na spot i chcialbym aby tak w miare zostało....Fajny setup dość szybki w pełnym wyposażeniu itp. itd. Nie wiem co będzie jak założe te GT28R....chce zdrowo podejść do tematu i mieć ciągle auto w które wsiadam i jade na spot i wiem że nic mi sie nie ujebie w motorze.....Bo takie awarie jak półoś czy dyfer sprzeło to nie awarie....Na K04 juz udało mi sie urwać 2 półosie i raz dyfer.

Ja miedzy innymi dlatego nie modze swojej RS-ki bo chce miec auto wpełni uzytkowe, klima abs itp:d
Tez wsiadłem do rs-a i pojechałem na narty 2000km w jedna strone i było ok:d
Co do dylematu to rozumiem bo im dalej w las tym wiecje drzew wiec jak wymienisz turbo to pozniej sie posypie, a to nie bedzie pasowało, a to trzeba by wyrzucic badz przerobic itp.... rozumiem twoje obawy, ale z tego co wiem mozna je wrzucic na doł nie?? a nie tak jak Niki Top Mount??
Tak tak na dół....pod maską będzie tak jak jest teraz....wiesz co do modów to sie nie boje i tak wszystko będe robił sam....kolektory montaz :)
sportmile

Post autor: sportmile »

Adam cos pisales o atmowych startach daniela .....
http://www.youtube.com/watch?v=-_7PqAn1 ... r_embedded

Sid ty sie ciesz ze cie nie bylo bo kazdy by chcial dopasc twoje auto .... hahaha
Najgorszy Tuning w Mieście
www.sportmile.pl
http://www.facebook.com/sportmile
tel. 792 22 44 84
Awatar użytkownika
SID
Tytuł użytkownika: 4 x Turbo

Post autor: SID »

sportmile pisze: Sid ty sie ciesz ze cie nie bylo bo kazdy by chcial dopasc twoje auto .... hahaha
przecież od dawna na każdym forum wiadomo że moja S4 nie jedzie :-P
a jeszcze z moimi amatorskimi startami wszyscy by mnie objechali he he
ale z Rzeszowa do Wa-wy na trasie byłbym królem bo to moje środowisko ;-)
Obrazek
ODPOWIEDZ