To było w kwietniu. Dziś dostałem info że Opel Calibra S4
 popyla jak sciekła. Nie znam szczegółów projektu, nawet nie wiem jaką moc uzyskał ale mam nadzieje że właściciel odezwie się na tym forum
 popyla jak sciekła. Nie znam szczegółów projektu, nawet nie wiem jaką moc uzyskał ale mam nadzieje że właściciel odezwie się na tym forum   bo projekt GRUUUBY i ambitny.
 bo projekt GRUUUBY i ambitny. popyla jak sciekła. Nie znam szczegółów projektu, nawet nie wiem jaką moc uzyskał ale mam nadzieje że właściciel odezwie się na tym forum
 popyla jak sciekła. Nie znam szczegółów projektu, nawet nie wiem jaką moc uzyskał ale mam nadzieje że właściciel odezwie się na tym forum   bo projekt GRUUUBY i ambitny.
 bo projekt GRUUUBY i ambitny.Jesteś z klimatów MICKEY GARAGE czy zupelnie nie toRobinV6 pisze:Widzę, ze temat dotyczy mojej Calibry.
Rzeczywiście samochód z nowymi modami zaczął jeździć tydzień temu i ma się naprawdę dobrze. Mimo, że nie miałem za bardzo czasu jeszcze dobrze opanować jazdy a przede wszystkim startów udało się wykręcić na 1/4 mili 11,864.
Poza tym pozostaje jeszcze do dopracowania soft ale jest już ciekawie jak na typowego streeta.