BMW M3 E92 (onboard) vs. Motorcycles street race in Warsaw..

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Awatar użytkownika
buba

Post autor: buba »

Najlepsze że wszyscy piszą o kolesiu w BMW a zapominają że obok lecą motocykle które robią dokładnie to samo. Takich kolesi w BMW jest garstka w skali PL a debili na motocyklach więcej niż komarów nad jeziorem i odpierdalają większe numery niż on. Kolejna medialna szopka
Bucik

Post autor: Bucik »

buba dosłownie wyrwałeś mi to z ust to samo chciałem napisać. Dziś też sobie lecę elegancko do pracy bezpiecznie max 140 i tylko usłyszałem szum patrze w lusterko a on już 200m z przodu nawet nie zobaczyłem co to za motor ... Zaraz zrobią z tego narzędzie do ograniczenia 30km/h po mieście a powyżej 50km/h będą zabierać prawko :/
Awatar użytkownika
robertukf
Kontakt:

Post autor: robertukf »

Już Policja dostała przykaz żeby zabierać prawka częściej. W samym maju 2014 zabrano coś ok 1200 praw jazdy. Tyle co w całym 2012 i 2013 roku.
Ostatnio zmieniony 2014-06-09, 11:39 przez robertukf, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
buba

robertukf pisze:Już Pailcja dostała przykaz żeby zabierać prawka częściej. W samym maju 2014 zabrano coś ok 1200 praw jazdy. Tyle co w całym 2012 i 2013 roku.
gadałem ostatnio z gliniarzami i mogą zabrać za dosłownie wszystko. tylko czekać jak trafi do TK i zaraz zmienią przepisy
Bucik

Post autor: Bucik »

Jest fajna opcja prawko z Czech koszt mniej wiecej taki sam bo bodajże 2200zł wychodzi i mogą pocałować mnie w dupe :). Jak będzie trzeba to tak właśnie się zrobi
Awatar użytkownika
robertukf
Kontakt:

"Europę" chca u nas zrobić. ;-) Gadałem ostatnio ze znajomą. Mieszka w UK. Cieszyła się z mandatu 350 funtów i punkcikow, bo niewiele jej zabrakło a prawko poszło by się je*ac. Poszło o przekroczenie prędkości.
Awatar użytkownika
Source

Post autor: Source »

robertukf pisze:"Europę" chca u nas zrobić. ;-) Gadałem ostatnio ze znajomą. Mieszka w UK. Cieszyła się z mandatu 350 funtów i punkcikow, bo niewiele jej zabrakło a prawko poszło by się je*ac. Poszło o przekroczenie prędkości.
No tam wystarczy trochę przekroczyć i masz chyba na start 6pkt ale maks jest 12 na 3 lata jakoś tak.

W Norwegii też ludzie jeżdżą przepisowo ostatnio znajomy dostał 5tyś na PLN za 10km/h więcej.
Awatar użytkownika
buba

Awatar użytkownika
robertukf
Kontakt:

Papuga zrobi go niepoczytalnym i rozejdzie się. Dostanie terepię na koszt podatnika.
mik-17

Post autor: mik-17 »

Jechało dwóch kolesi, żaden się sam nie musi oskarżać a nawet bezkarnie może mówić że to nie on .
Wzajemnie też nie muszą się oskarżać bo jak wyjdzie że skłamał to jest krzywoprzysięstwo i za to może zostać ukarany .
Jedyna szansa to że na jakiejś kamerze zarejestrowało jego twarz ale to tylko za dany fragment filmu by mogli mu nałożyć karę bo nie jest powiedziane że to prowadziła tylko jedna osoba .
Awatar użytkownika
robertukf
Kontakt:

Podobno na "trasie" przejazdu było 16 kamer miejskiego monitoringu + urządzenia prywatne na budynkach. Miejski monitoring magrywa w bdb jakosci więc na bank postawią mu zarzuty. Teraz zbiewrają kwity na niego + tych dwóch na motorach, żeby się kruczkami prawnymi nie zasłaniali..
Awatar użytkownika
buba

http://www.tvn24.pl/robert-n-nie-odpowi ... 407,s.html

tam go złapali na gorącym uczynku :mrgreen:
Matleniuszek

Post autor: Matleniuszek »

Awatar użytkownika
robertukf
Kontakt:

buba pisze:http://www.tvn24.pl/robert-n-nie-odpowi ... 407,s.html

tam go złapali na gorącym uczynku :mrgreen:
To jest Polska właśnie :mrgreen: Policja chce ścigać, prokurator ma w dupie. Teraz prokuratura i rząd biorą się za piratów drogowych a policja ma w dupie i pozwala na rajd po warszawie http://www.tvn24.pl/pedzace-bmw-minelo- ... 388,s.html :-)
Awatar użytkownika
RooS

Post autor: RooS »

Jednak jego prokuratora lubią na rejonie i będzie gitara, tydzień jak go złapią sprawa przyschnie, wyciszy się media i będzie znowu tak jak było. Dopóki za pół roku nie zrobi powtórki tym razem wpadając w przystanek pełen dzieci albo kosząc jakąś matkę z wózkiem na przejściu bo ktoś wyjedzie z podporządkowanej myśląc, że zdąży. Jeżeli to recydywa to nie powinno być litości i powinein odczuć konsekwencje. Bo taka bezkarność prędzej czy później doprowadzi do czyjejś tragedii.
ODPOWIEDZ