BMW M3 E92 (onboard) vs. Motorcycles street race in Warsaw..
buba dosłownie wyrwałeś mi to z ust to samo chciałem napisać. Dziś też sobie lecę elegancko do pracy bezpiecznie max 140 i tylko usłyszałem szum patrze w lusterko a on już 200m z przodu nawet nie zobaczyłem co to za motor ... Zaraz zrobią z tego narzędzie do ograniczenia 30km/h po mieście a powyżej 50km/h będą zabierać prawko :/
Już Policja dostała przykaz żeby zabierać prawka częściej. W samym maju 2014 zabrano coś ok 1200 praw jazdy. Tyle co w całym 2012 i 2013 roku.
Ostatnio zmieniony 2014-06-09, 11:39 przez robertukf, łącznie zmieniany 1 raz.
No tam wystarczy trochę przekroczyć i masz chyba na start 6pkt ale maks jest 12 na 3 lata jakoś tak.robertukf pisze:"Europę" chca u nas zrobić.Gadałem ostatnio ze znajomą. Mieszka w UK. Cieszyła się z mandatu 350 funtów i punkcikow, bo niewiele jej zabrakło a prawko poszło by się je*ac. Poszło o przekroczenie prędkości.
W Norwegii też ludzie jeżdżą przepisowo ostatnio znajomy dostał 5tyś na PLN za 10km/h więcej.
Jechało dwóch kolesi, żaden się sam nie musi oskarżać a nawet bezkarnie może mówić że to nie on .
Wzajemnie też nie muszą się oskarżać bo jak wyjdzie że skłamał to jest krzywoprzysięstwo i za to może zostać ukarany .
Jedyna szansa to że na jakiejś kamerze zarejestrowało jego twarz ale to tylko za dany fragment filmu by mogli mu nałożyć karę bo nie jest powiedziane że to prowadziła tylko jedna osoba .
Wzajemnie też nie muszą się oskarżać bo jak wyjdzie że skłamał to jest krzywoprzysięstwo i za to może zostać ukarany .
Jedyna szansa to że na jakiejś kamerze zarejestrowało jego twarz ale to tylko za dany fragment filmu by mogli mu nałożyć karę bo nie jest powiedziane że to prowadziła tylko jedna osoba .
-
Matleniuszek
https://www.youtube.com/watch?v=LQe13323O_g świeżutkie ;)
To jest Polska właśnie
Jednak jego prokuratora lubią na rejonie i będzie gitara, tydzień jak go złapią sprawa przyschnie, wyciszy się media i będzie znowu tak jak było. Dopóki za pół roku nie zrobi powtórki tym razem wpadając w przystanek pełen dzieci albo kosząc jakąś matkę z wózkiem na przejściu bo ktoś wyjedzie z podporządkowanej myśląc, że zdąży. Jeżeli to recydywa to nie powinno być litości i powinein odczuć konsekwencje. Bo taka bezkarność prędzej czy później doprowadzi do czyjejś tragedii.