Ale Cantona podobno tez wczoraj się kręcił wieczorem po wawie i nie dostał zaproszenia na spot :) Wiec chyba nie kazdy mógł przyjechać. A tak kto wie moze bym był VICE KING OF WARSAW buaaaahahahahah :)
no kij było mineło niema co drzec kotów....Nikolas to przynajmniej opisz z kim stawałeś w poszczególnych rundach i w finale.
Gratulacje 1 miejsca Niki ! Należało ci się
cenzura wszyscy wiedzieli!? Pytałem Ciebie Adam z dziesięć razy gdzie przyjechać? dzięki za zaproszenie Chłopacy Nikolas gratulacje! Miało to nam przynosić zabawe a tu wieksza napinka niż u mnie w mieście:)))
Ostatnio zmieniony 2010-10-22, 13:26 przez Cantona, łącznie zmieniany 1 raz.
no a ja powiedzialem ze musze sie zapytac bo lista byla oraz zasady bardzo rystrykcyjne . Takie zasady na WNO i takie tez na KOW . Ja byly organizowane kiedys przyjazd z osobom towarzyszaca = dyskwalifikacja. Zasada prosta nie ma gapiow tylko organizatorzy i zawodnicy ... dlatego to sie udalo. To nie byl stanospot i tyle.
cenzura człowieku to może jeszcze do sejmu pójdziecie z tymi swoimi zasadami i zrobicie uchwałę o spotach warszawskich co ???
Weź zluzuj poślady...kto takie debilne zasady wymyślił Ty czy Bullid?? czy jeszcze ktoś inny?? to że ktoś wpadnie swoim autem i będzie ze swoją kobitą lub bratem itp to chyba korona z głowy nie spadnie co ??
Spoty Stana mają taki problem że info jest wszędzieee i tu jest problem...problemem nie jest to że ktoś przyjedzie ze swoją dupą czy kumplem...
Ostatnio zmieniony 2010-10-22, 13:30 przez Jigsaw, łącznie zmieniany 1 raz.