UWAGA!!!!! UWAGA!!!!! UWAGA!!!!!!

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Awatar użytkownika
Nikolas

Post autor: Nikolas »

Ale wynik do setki nie przesądza wyniku na czwiarę. Ja wczoraj na jedynce i dwójce dostawałem baty prawie od każdego, a i tak na końcu byłem pierwszy...

Parę aut nie dojechało, ale wcale tak słabo nie było - wszyscy się przygotowali na spota i podkręcili fury, do tego było b.żimno więc auta chodziły konkretnie.
kosiniak

Post autor: kosiniak »

Auto nie jedzie tylko do setki....dalej też jedzie....
oczywiscie ze tak, ale to chyba jest duzy wyznacznik tego co bedzie pozniej, nie sadzisz?
Jigsaw
Kontakt:

Post autor: Jigsaw »

Proponuję żeby ,,koledzy" zrobili powtórkę jak będzie Bullid EVO i cała reszta ( już nie chce mi się wymieniać ) ...

Zgadzam się że to jest duży wyznacznik...ale nie liczy się to kto jest pierwszy na starcie tylko kto jest pierwszy na mecie....a cały czas czytam że tamten ma do setki tyle a ktoś inny tyle...
Ostatnio zmieniony 2010-10-22, 11:03 przez Jigsaw, łącznie zmieniany 2 razy.
...Każda godzina nocy to godzina szczytu...
kosiniak

Nikolas pisze:Ale wynik do setki nie przesądza wyniku na czwiarę. Ja wczoraj na jedynce i dwójce dostawałem baty prawie od każdego, a i tak na końcu byłem pierwszy...

Parę aut nie dojechało, ale wcale tak słabo nie było - wszyscy się przygotowali na spota i podkręcili fury, do tego było b.żimno więc auta chodziły konkretnie.
nie no oczywiscie, gratulacje sie naleza jakby nie bylo! w koncu to ty wygrales a nie ktos inny :)
bracus
Post autor: bracus »

chłopaki czy tez panowie :-) graty sie należa to oczywiste i super ze 2.7 bt wygrało
ale nie mówcie mi ze jak ktos do 100 km/h straci 1 - 2 sekundy to póznie to odrobi na dystansie :-) może dragsterem w USA na dragstripie - bądźmy poważni :mrgreen:
ile tu głupot piszemy to jedna sprawa :mrgreen: ale chociaż odrobina realnego myslenia by się przydała :oops:
Ostatnio zmieniony 2010-10-22, 11:07 przez bracus, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Nikolas

Jest coraz lepsza pogoda - zapraszam do Wawy :)
sportmile

Post autor: sportmile »

nie wiem co pierdolicie za glupoty . Aw trzeba bylo przyjechac ... kazdy mogl. Mozna bylo odpasc nawet za 1 razem bo byly losowania i np mogles trafic na 700 konne auto Doktora.
Os byl swoja m3 .... przegral . Evo bullita rozjebane , shelby rozjebalo sie , idzik w dupie to na co tu czekac kazdy od 2 mc znal date , to ze mieli awarie to juz ich sprawa. Ja zapierdzielalem caly dzien ze skrzyni itd aby jezdzilo i jakos sie dalo. A jak ktos chce sie sprawdzic to mysle ze Nik z checia sie posciga
Najgorszy Tuning w Mieście
www.sportmile.pl
http://www.facebook.com/sportmile
tel. 792 22 44 84
Jigsaw
Kontakt:

Post autor: Jigsaw »

Bracus te Twoje argumenty są dobre...nie widziałeś mocnego RWD z ogarniętym kierowcą...

Adaś żeby przyjechać to najpierw ,,koledzy" muszą dać namiar...
...Każda godzina nocy to godzina szczytu...
kosiniak

sportmile pisze:trzeba bylo przyjechac ... kazdy mog
no chyba jednak nie kazdy :)
bracus
Post autor: bracus »

adaś nikt tu nic nie pierdoli :-) cały sezon słyszę ze niki się zbroi na daniela i nagle wielka uwaga to chyba nie tylko ja pomyslalem ze to wlasnie o tą sprawę chodzi - a tu co ?
generalnie nic i nie piszcie głupot ze ktos ma przyjezdzac sie do wawy mierzyc z Nikiem bo niby po co ?
kazdy z Nas na tym forum wie co ma i jak to jedzie ale to znaczy ze nie moge napisac ze wygrał ze słabszymi od siebie bo ja mam jeszcze słabszy samochód od tych z którymi wygrał ? wiecie co czasami wydaje mi sie ze ludzie z wawy na prawdę maja coś nie tak z głową.... :-/ i nie chce ciągnąć dalej tego tematu ale kiedyś chyba napisze parę cierpkich słów na temat samochodu Nika i chociażby jego strojenia...bo widzę że nie wszyscy wszystko wiedzą a niektórzy przypisują sobie rzeczy do których nawet palca nie przyłożyli - macie dziwne "układy" w tej warszawie ktorych nie rozumiem ale to wasza sprawa - prosze tylko o odrobinę racjonalnego myslenia nic wiecej
kosiniak

powiedziales A powiedz B :) dla mnie tez sie torche nie podoba podejscie wielu osob, bo jak nam do Wawy to ok, ale jak juz z Wawy wyjechac to nie, tak samo Bialystok. My jedziemy z AW69, wydajemy po kilkaset zlotych po to zeby reszta sie popatrzyla, w druga strone to jzu niestety nie dziala :/ a szkoda, bo ost. spot choc w malutkim gronie byl mega udany!
Awatar użytkownika
Nikolas

Nie było innych mocnych aut, bo poprostu stoją i się zesrały.

Golf Pro Turbo nie pojawił sie przez awarie którą nabył w ostatni weekend w Niemczech na zawodach, a miał być!

Mam podkręcone auto z nową skrzynią która działa perfekcyjnie i do wczoraj nikt nie wiedział jak S4 potrafi jeżdzić - NIE MA porównania z tym co było! Fakt - były niektóre słabsze auta, ale też te słabsze sporo mniej ważyły!

Nie ma co gadać - ale fakt - u nas w Warszawie to są układy :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 2010-10-22, 11:37 przez Nikolas, łącznie zmieniany 1 raz.
sportmile

Post autor: sportmile »

Daniela golf mial awarie
Najgorszy Tuning w Mieście
www.sportmile.pl
http://www.facebook.com/sportmile
tel. 792 22 44 84
kosiniak

wygrales uczciwie, tak dziala system pucharowy i nic sie nie da zmienic, szkoda tylko ze wlasnie tyle aut sie wysralo, jakby nie bylo, zeby nie taka pogoda to zajebista impreza :) no i szkoda ze nie daliscie nam znac :/ Skoro Daniel byl zaprosozny a tez z Wawy nie jest :/
Awatar użytkownika
Nikolas

Nie ja robiłem tą imprezę i niestety nie ja robiłem liste. Wpływu na to kto miał być nie miałem.
ODPOWIEDZ