dlatego nie korzysta sie z temp. zasysanej przez obd tylko z czujnika ze skrzynki przylaczeniowejsportmile pisze:fmic potrzebny jest jak rybie woda i tu chyba nie ma juz watpliwosci . Dlatego Andrzej nigdy mnie nie przekona ze 2 boczne nawet wieksze sa dobrym rozwiazaniem . Co do reszty to bedziemy powoli eliminowac. 560 Nm jest do zrobienia ale kosztem peeka sprezarek i bedzie to tylko wartosc na papierku. Mialem tez taki wykres ale go nie wklejalem bo uwazam ze maha robi te korekcje temp zle czytajac przez obd.
Obrazek
rs4 designer
- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
audi od 2 lat stosuje głupia polityke cen czesci do RSxxxaw69 pisze:No tylko hamulce....a wiecej co tam kosztuje ? jak zwykle utrzymanie Vagowskiej V6 30V. Nie przesadzaj tak więc Andrzejku :)Powodzenia w modach,
chociaż myślałem że ta sztuka miała zostać seryjna a tu Fmic wskauje
np: nadkole przód S4 200zł, nadkole przod RS4 600zl
zgodze sie ze to co sie zuzywa kosztuje podobnie jak w S4 ale juz wymiana czesci to majatek !
Dziś Adaś wymienił mi przepływkę i auto odzyskało wigor
Nie jest zamulone i ładnie ciągnie do odcinki. Nie było dziś warunków i czasu żeby je shamować, ale tak na moje odczucia ok 420PS/500 Nm jest
Sprawdzę to podczas następnej wizyty.
Zmieniliśmy też świece na zimniejsze, z tym że tego akurat w trakcie jazdy nie odczułem
ale podobno dla silnika lepiej
Wkrótce ciąg dalszy...
Zmieniliśmy też świece na zimniejsze, z tym że tego akurat w trakcie jazdy nie odczułem
Wkrótce ciąg dalszy...
The Rice Power
Swiec nie poczujesz , zrobilismy to pod mody 500 hp ;). Przynajmniej znalezlismy kilka niespodzianek
. W tej chwili najwazniejsze to pozbycie sie odglosow z rozrzadu aby stukowki nie cofaly zaplonu. Wtedy powinienes sie cieszyc w pelni . Oprocz tego wymiana uszczelek dekla rozrzadu. W przyszlym tyg dzialamy dalej .