nie generalizuje ale to coś jak z ładna młodą dziewczyną - pojeździć by człowiek pojeździł bo z zewnątrz pierwsza klasa ale do domu nie zabierze na pewno bo w środku pusto aż dudni :)
Coście jeszcze robili o tej porze?.... przecież wracaliśmy razemluk448 pisze:A my z FIKO wciaz na spocie![]()
Shit, chciałem do ciebie zadzwonić ale nawet jak miałem numer to mi zaginął - podeślij swój tel. to jakby coś to będę dawał znać o takich spontanicznych spotachRRyb pisze:następnym razem to i ja muszę wpaść![]()
"Bady Cars"...... to jednak ten mój kumpel, tak jak wspominałem..... prowadzi warsztat specjalizujący się praktycznie wyłącznie w Subaru: http://www.bady-cars.plSurveyor pisze:tenSubarak Bady Sport czy jakoś tak też puszczał marchewy![]()
No raczej, nie zapomnijcie o mnie.luk448 pisze:No to jakby co to daj znac. Ktos jeszcze sie moze pisze na kolejne wieczorne spotkanie?
FOSS pisze:luk448 napisał/a:
A my z FIKO wciaz na spocie
Coście jeszcze robili o tej porze?.... przecież wracaliśmy razem..... i jeszcze się gdzieś ukręciliście?
Spoko spoko jak sie jakiś pomysł wykluje na forum to będziemy sie łapaćNo raczej, nie zapomnijcie o mnie.
Jakby coś to puśćcie mi chociaż jakiegoś SMS'a.... bo mogę nie zajrzeć na forum ale pojechać pewnie i pojadę.... 6.0.0.6.6.1.6.6.0