nie generalizuje ale to coś jak z ładna młodą dziewczyną - pojeździć by człowiek pojeździł bo z zewnątrz pierwsza klasa ale do domu nie zabierze na pewno bo w środku pusto aż dudni :)
Warszawa Spot S/RS Sobota 27.07.2013 godz. 18 Stadion Narodo
Subaru super zabawka takie lekkie tak fajnie burczy, ładnie sie z winkli zabiera...ale w srodku...daewoo lanos i tyle
nie generalizuje ale to coś jak z ładna młodą dziewczyną - pojeździć by człowiek pojeździł bo z zewnątrz pierwsza klasa ale do domu nie zabierze na pewno bo w środku pusto aż dudni :)
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
-
bosakbosak
Coście jeszcze robili o tej porze?.... przecież wracaliśmy razemluk448 pisze:A my z FIKO wciaz na spocie![]()
Shit, chciałem do ciebie zadzwonić ale nawet jak miałem numer to mi zaginął - podeślij swój tel. to jakby coś to będę dawał znać o takich spontanicznych spotachRRyb pisze:następnym razem to i ja muszę wpaść![]()
"Bady Cars"...... to jednak ten mój kumpel, tak jak wspominałem..... prowadzi warsztat specjalizujący się praktycznie wyłącznie w Subaru: http://www.bady-cars.plSurveyor pisze:tenSubarak Bady Sport czy jakoś tak też puszczał marchewy![]()
Wczoraj nie miałem pewności więc go nie atakowałem ale następnym razem jak nic będzie jakaś emocjonująca przejażdżka
No raczej, nie zapomnijcie o mnie.luk448 pisze:No to jakby co to daj znac. Ktos jeszcze sie moze pisze na kolejne wieczorne spotkanie?
Jakby coś to puśćcie mi chociaż jakiegoś SMS'a.... bo mogę nie zajrzeć na forum ale pojechać pewnie i pojadę.... 6.0.0.6.6.1.6.6.0
FOSS motorsport ... pl/de
FOSS pisze:luk448 napisał/a:
A my z FIKO wciaz na spocie
Coście jeszcze robili o tej porze?.... przecież wracaliśmy razem..... i jeszcze się gdzieś ukręciliście?
FOSS, FIKO mnie wyciągnął żeby pokazać pewien winkiel
Spoko spoko jak sie jakiś pomysł wykluje na forum to będziemy sie łapaćNo raczej, nie zapomnijcie o mnie.
Jakby coś to puśćcie mi chociaż jakiegoś SMS'a.... bo mogę nie zajrzeć na forum ale pojechać pewnie i pojadę.... 6.0.0.6.6.1.6.6.0
-
bosakbosak