Kamil_D, po pierwsze piszę o RS6 nie S6. Po drugie, to ta plemika jest bez sensu, projekty pod 800nm są i tyle, a ile czasu żyje skrzynia, trudno powiedzieć.
A iloma Ty z nich jeździłeś, że wiesz jak się sypią?
Przekładka RS6 = S6 A6 C5
Panowie wtrące 3 słowa ponieważ temat przerabiałem i wszystkie blachy generalnie pasują z s6 do rs6 , oczywiste różnice to zderzaki i progi oraz reflektory (te od rs6 są bardziej wycięte od strony komory silnika i te z s6 nie wchodzą -musiałem odesłać świeżo kupione bo opierały sie o wzmocnienie czołowe a rzęzba nie wchodziła w gre...)
szyba czołowa oczywiście nie pasuje z a6 ,chociaż według mnie s6 i rs6 też nie są identyczne bo nowa zamówiona z S6 nie podeszła mi do rs6
ale na allegro jest bodajże firma glasspol która ma nowe szyby w ofercie..
co do skrzyni to własnie jestem po remoncie i wzmocnieniu bebechów u Adama a mam tylko jakieś 630niuta,ponoć teraz ma wytrzymać 800NM..
i może żeby się ten potencjał nie zmarnował w przyszłym roku jak sie uda zrobimy 600+ i troche niutków....
co do samego projektu to wydaje mi sie że nie bedzie sie to opłacać,ale jak sie ktoś uprze ..
szyba czołowa oczywiście nie pasuje z a6 ,chociaż według mnie s6 i rs6 też nie są identyczne bo nowa zamówiona z S6 nie podeszła mi do rs6

co do skrzyni to własnie jestem po remoncie i wzmocnieniu bebechów u Adama a mam tylko jakieś 630niuta,ponoć teraz ma wytrzymać 800NM..
i może żeby się ten potencjał nie zmarnował w przyszłym roku jak sie uda zrobimy 600+ i troche niutków....
co do samego projektu to wydaje mi sie że nie bedzie sie to opłacać,ale jak sie ktoś uprze ..

- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
Pod wykładziną pasażera i kierowcy są dwie puszki czyli pewnie komputery skrzyni, ale aż dwa ? (jeszcze tego nie otwierałem).
Kawał bydlaka z silnika, sporo kabelkologi w budzie, przekładka była by mocno czasochłonna.
Wyciągnięcie silnika 2,7bi to pestka w porównaniu z 4,2bi.
no i foto pod tytułem "tak kończą się marzenia"

Kawał bydlaka z silnika, sporo kabelkologi w budzie, przekładka była by mocno czasochłonna.
Wyciągnięcie silnika 2,7bi to pestka w porównaniu z 4,2bi.
no i foto pod tytułem "tak kończą się marzenia"