robertukf pisze:Kup s6 i Zrob mi 500 koni za 3dychy.
taki jest plan ;) pewnie będzie to przekroczone ale niedużo....pochwale się jak się uda...na razie kończę temat wyglądu auta żeby wstydu nie było, stage2 to biturbo i jedziemy z koksem... będę informować Szanowne forum w temacie. Pozdrowionka
robertukf pisze:Kup s6 i Zrob mi 500 koni za 3dychy.
taki jest plan ;) pewnie będzie to przekroczone ale niedużo....pochwale się jak się uda...na razie kończę temat wyglądu auta żeby wstydu nie było, stage2 to biturbo i jedziemy z koksem... będę informować Szanowne forum w temacie. Pozdrowionka
Jak wczoraj się przyjrzałem w RS6 jak tam wszystko jest ciasno i wiem jak jest ciasno w S6 bo znajomy też ma
to będziesz miał mocno pod górkę oj mocno
Nie chce kupic, bo juz kupilem S6 z przytartym bokiem i juz by jezdzilo ale bawie sie z kilkoma pierdolami.od rs6 i dlatego auto wyjedzie za dwa tygodnie...a chce sie zamknac w 30 ze wszystim tak jak pisalem...mysle ze bedzie to troche wiecej ale nie tak duzo...zabawa bedzie na wiosne.
prnit, no to życzę powodzenia :D
Zabawe zacznij od skrzyni, jesli masz automat. Bo to ona najbardziej trzyma auto
Moja babcia szybciej zmienia biegi niż ten tip 5-biegowy a o startach to juz nawet nie mówie ;p
Kamil_D pisze:prnit, no to życzę powodzenia :D
Zabawe zacznij od skrzyni, jesli masz automat. Bo to ona najbardziej trzyma auto
Moja babcia szybciej zmienia biegi niż ten tip 5-biegowy a o startach to juz nawet nie mówie ;p
To nie jest auto do ścigania i nigdy nim nie będzie, miałem już takie auta typu np. evo 9 i wiem ze to auto nigdy nie będzie mega szybie tak samo skrzynia w S6 nigdy nie będzie DSG. Założenie to szybki dupowóz i nawet seryjne S6 daje jakiś tam fun, na razie zbieram graty i zobaczymy czym to się skończy. Mam do tego podejscie ze z gówna bata nie ukrecisz a 12 letnie audi niestety to już powoli youngtimer ...ale jak można coś poprawić to trzeba spróbować
Też miałem evo9, ale co z tego.
Miałem też S6, a Ty piszesz o modzeniu S6. To Ci odpisuję, że największy sens ma taki mod, żeby zrobić konwersje na manual. Bardziej bedziesz zadowolony niż jakbyś dołozył jej 100KM, chociaż tego ten tip i tak by nie wytrzymał
Kończę OT.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w modyfikacjach S6
Kamil_D pisze:Też miałem evo9, ale co z tego.
Miałem też S6, a Ty piszesz o modzeniu S6. To Ci odpisuję, że największy sens ma taki mod, żeby zrobić konwersje na manual. Bardziej bedziesz zadowolony niż jakbyś dołozył jej 100KM, chociaż tego ten tip i tak by nie wytrzymał
Ten Tip wytrzymuje 800nm, moc tu nie ma nic do rzeczy. Ze zmienionym torque converter'em daje radę na ponad 900nm. Zmiana na manuala i zrobienie tego porządnie to byłby koszt całości kwoty jaką założył prnit. Ciekawe czy 01e zniesie 800nm.