rury dolotowe do spręzarek masz całościowe ? Bo nie widze żadnego łącznika....Jak zamierzasz w przyszłości dobrać się do cewek/świec, ewentualnie zdjęcia dekla zaworowego ? Bedzie wyjmowany silnik ?
Hmm sluszna uwaga co prawda do świec i cewek dojście jest ale problem moze byc ze zdjęciem kap zaworowych... Jak problem wystąpi bedzie się martwił ten co to wymyślił :)
Jutro obadam czy jest dojście na aucie do śruby mocujacej ta rurę, jeśli jest to po jej odkreceniu bedzie można ja delikatnie okrecic na turbinie i bedzie do wszystkiego dostęp ale to tylko taki mój pomysł. Jutro sie wyjaśni.
Tak 6mm, nie jest tak jak powinno dlatego zastanawiam się nad 12mm z centrowaniem ale to bedzie za szeroko przynajmniej jak dla mnie... Ogólnie niewiele osób o tym wie ale przy dystansach 6mm owszem felga łapie się na kolnierz, ale zwęża się on na zewnątrz i dlatego przy taki h dystansach powstaje luz ok 1,5mm i to już bije jak źle przykrecisz Kolo. Jak się postarasz i przykrecisz rowno to nie bije :) ale to taki polsrodek - ja musiałem założyć bo felga tarła o wahacz.
Właśnie wróciłem z Warszawy :) auto wystrojone.
Wynik pozostawia pewien niedosyt ale jest ok 400km 520Nm przy 1 bar,powyżej występowało spalanie stukowe... Jutro dam wykres do analizy :)
Generalnie założenie było ok 400km więc się cieszę :)
Jutro porobię też jakieś pomiary