cenzura tam ilu by nie było najważniejsza pogoda a tak a pro po to większość to ma chyba te eski żeby móc na forum pisać. cenzura zbierzmy się choć raz niech innym będzie szkoda!!!
ma byc 13st. i slonce, ja wbijam sie chyba w slicki, mam nadzieje ze sie moje sprzeglo nie skonczy :) Najlepsze to jest to ze taki np. Junior czy kolega z WRX'a ktorzy nas nie znaja zbytnio to ich prosic nie bylo trzeba a tu sie ludzie upominaja o spota i jak sie okazuje ze trzeba z Wawy wyjechac to sie robi problem, no tak, najlepiej to jak my dymamy po 400km, wracamy do domu nad ranem, scigamy sie, po to zeby koledzy mogli popatrzec :)
SID!! co jest!! ludzie ogarnijcie sie, my jak zwykle tez nie mamy blisko :)
dokladnie tak jest jak pisze Kosiniak.....bylem dwukrotnie na spotach w Wawie i jakos było stać mnie na fatyge i na wydanie kilku stówek na wache.....Mimo że wiało hujem na tych spotach. W Białymstoku tak samo....banda cwaniaków w Prosiakach i R8....a do ścigania zero chętnych....od tej pory powiedzialem sobie ze nie jeżdze na zadne wielkoszlemowe spoty....A co to cenzura ja musze zapierdalać po 300 - 400 km zeby sie "poscigac" a na miejscu okazuj sie ze brak chętnych i wogole zero organizacji. To teraz niech i inni ruszą dupe i dadzą coś od siebie i jak są takimi miłośnikami streetracingu to niech się stawią na spot. Ja na miejscówke mam ponad 100 km wiec odleglosc prawie taka jak do Wawy. I będe napewno chyba ze złośliwość rzeczy martwych pokrzyżuje mi plany "tfu tfu".
Chopaki dajcie spot na nastepny tydzień cenzura nie będe się tłumaczył ale 2 tonowe A6 troszkę lubi dostać bata a ten łikend odpada następny jak najbardziej.Stawiam pifko wszystkim jak się już wyszalejemy!!!