Jak by tu zrobić zlot S4/RS4 w PL ?

Moderatorzy: buba, Mod-Team

aw69

Post autor: aw69 »

dowiedzialem sie ze wczoraj moj kolega sie wystroił subarakiem i też jest chętny tak więc:

1. Kosiniak
2. AW69
3. Cantona
4. Sportmile
5. Bolos4
6.Marcin subaru WRX
7.
8.????????????
kosiniak

Post autor: kosiniak »

ej panowie co jest! nie zalujcie kasy na wache tylko sie zbierac i ciagnac dupe! a nie ze zawsze na miejscu a my po 400km :)
kosiniak

1. Kosiniak
2. AW69
3. Cantona
4. Sportmile
5. Bolos4
6.Marcin subaru WRX
7. Junior civic 300+
8.
9.
aw69

no robi sie ciekawiej dawac panowie
Cantona

Post autor: Cantona »

cenzura tam ilu by nie było najważniejsza pogoda a tak a pro po to większość to ma chyba te eski żeby móc na forum pisać. cenzura zbierzmy się choć raz niech innym będzie szkoda!!!
kosiniak

ma byc 13st. i slonce, ja wbijam sie chyba w slicki, mam nadzieje ze sie moje sprzeglo nie skonczy :) Najlepsze to jest to ze taki np. Junior czy kolega z WRX'a ktorzy nas nie znaja zbytnio to ich prosic nie bylo trzeba a tu sie ludzie upominaja o spota i jak sie okazuje ze trzeba z Wawy wyjechac to sie robi problem, no tak, najlepiej to jak my dymamy po 400km, wracamy do domu nad ranem, scigamy sie, po to zeby koledzy mogli popatrzec :)
SID!! co jest!! ludzie ogarnijcie sie, my jak zwykle tez nie mamy blisko :)
aw69

dokladnie tak jest jak pisze Kosiniak.....bylem dwukrotnie na spotach w Wawie i jakos było stać mnie na fatyge i na wydanie kilku stówek na wache.....Mimo że wiało hujem na tych spotach. W Białymstoku tak samo....banda cwaniaków w Prosiakach i R8....a do ścigania zero chętnych....od tej pory powiedzialem sobie ze nie jeżdze na zadne wielkoszlemowe spoty....A co to cenzura ja musze zapierdalać po 300 - 400 km zeby sie "poscigac" a na miejscu okazuj sie ze brak chętnych i wogole zero organizacji. To teraz niech i inni ruszą dupe i dadzą coś od siebie i jak są takimi miłośnikami streetracingu to niech się stawią na spot. Ja na miejscówke mam ponad 100 km wiec odleglosc prawie taka jak do Wawy. I będe napewno chyba ze złośliwość rzeczy martwych pokrzyżuje mi plany "tfu tfu".
Obrazek
Jigsaw
Kontakt:

Post autor: Jigsaw »

Proste też się zgadzam, spotkać się można wszędzie nie tylko w Wawie :-)

Jak Nik zmieni skrzynie to też się umówimy Kameralnie w Wawie na 10-15 osób, nie na spocie Stana, tylko dogadamy się wspólnie i też będzie fajnie ;-)
...Każda godzina nocy to godzina szczytu...
kosiniak

Suchar pisze:czy spot będzie tu, na tzw. DOL przy 604 ?

http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s ... 2&t=k&z=15
dokladnie tu :)
Awatar użytkownika
SID
Tytuł użytkownika: 4 x Turbo

Post autor: SID »

kosiniak pisze: SID!! co jest!! ludzie ogarnijcie sie, my jak zwykle tez nie mamy blisko :)
no ja nie dam rady - wtedy bede we Francji, mam teraz sporo roboty w pracy.

Oczywiście jestem za Spotem, lecz jak mi czas pozwoli to śię zjawie - odległośc nie będzie grać wówczas roli
Obrazek
JohnyBI
Tytuł użytkownika: A6-duży komforcik

Post autor: JohnyBI »

Chopaki dajcie spot na nastepny tydzień cenzura nie będe się tłumaczył ale 2 tonowe A6 troszkę lubi dostać bata a ten łikend odpada następny jak najbardziej.Stawiam pifko wszystkim jak się już wyszalejemy!!!
JohnyBI
aw69

nie widze problemu aby za tydzien tez zrobić spocik :)
JohnyBI

Było by miło. Pogoda jaka będzie taka będzia dla każdego taka sama.Spotkać pogadać pifko szczelić itp.poprostu wyluzować i odpocząć.
JohnyBI
JohnyBI

Sid(Andrew) nie kręć tylko łap przyszły wolny i już.Jak nie masz czym to ci podeśle pracownika z carem i cię przywiezie Traficiem na pace :-D
JohnyBI
kosiniak

i co, tylo 6 aut? z czego tylko 3 audi?
ODPOWIEDZ