Skoro pisałem o ciężkim charakterystycznym przodzie w s4 z v8 to chyba jezdziłem :)
Jak myślisz dlaczego do s4 b6 które mi się bardzo podoba nie wpakowałem kolejnego 4.2 tylko 2.7 ? przecież 4.2 jest taniej kupić i włożyć do budy która go miała :)
ale znów mylisz tematy,jak z felgami ;)
rozmowa tyczy sie s6 4.2 v8,a nie s4 v8
Skoro pisałem o ciężkim charakterystycznym przodzie w s4 z v8 to chyba jezdziłem :)
Jak myślisz dlaczego do s4 b6 które mi się bardzo podoba nie wpakowałem kolejnego 4.2 tylko 2.7 ? przecież 4.2 jest taniej kupić i włożyć do budy która go miała :)
ale znów mylisz tematy,jak z felgami ;)
rozmowa tyczy sie s6 4.2 v8,a nie s4 v8
silnik praktycznie ten sam a o silniku rozmawialiśmy :)
To nie "praktycznie" taki sam silnik. To zupełnie inny silnik. Całkowicie inny blok. Jeżeli chodzi o spalanie to nie jest to tylko kwestia silnika ale też wagi auta. Na autostradzie przy podobnych prędkościach nie będzie wcale znaczącej różnicy w spalaniu. Komfort jazdy S6 bez porównania do S4 B5. Odnośnie nie trzymania mocy w 4.2 (mówimy o s6) to bzdura i z reguły wynika ze zmęczenia egzemplarza.
mitr pisze:To nie "praktycznie" taki sam silnik. To zupełnie inny silnik. Całkowicie inny blok. Jeżeli chodzi o spalanie to nie jest to tylko kwestia silnika ale też wagi auta. Na autostradzie przy podobnych prędkościach nie będzie wcale znaczącej różnicy w spalaniu. Komfort jazdy S6 bez porównania do S4 B5. Odnośnie nie trzymania mocy w 4.2 (mówimy o s6) to bzdura i z reguły wynika ze zmęczenia egzemplarza.
święta prawda
rozmowa o niczym. tak wam powiem. dwa zupełnie inne auta stworzone do zupełnie innych celów.
no tak jak ktoś przedstawia rzeczowe argumenty,nagle okazuje się,że nie warto dyskutować ;)
tak jak z felgami.... ;)
każdy kto ma 2.7 pisze,że pomodzonym objedziesz v8...
prawda,ale v8 nie trzeba modzić,żeby objechać seryjne 2.7
mitr pisze:To nie "praktycznie" taki sam silnik. To zupełnie inny silnik. Całkowicie inny blok. Jeżeli chodzi o spalanie to nie jest to tylko kwestia silnika ale też wagi auta. Na autostradzie przy podobnych prędkościach nie będzie wcale znaczącej różnicy w spalaniu. Komfort jazdy S6 bez porównania do S4 B5. Odnośnie nie trzymania mocy w 4.2 (mówimy o s6) to bzdura i z reguły wynika ze zmęczenia egzemplarza.
święta prawda
rozmowa o niczym. tak wam powiem. dwa zupełnie inne auta stworzone do zupełnie innych celów.
no tak jak ktoś przedstawia rzeczowe argumenty,nagle okazuje się,że nie warto dyskutować ;)
tak jak z felgami.... ;)
każdy kto ma 2.7 pisze,że pomodzonym objedziesz v8...
prawda,ale v8 nie trzeba modzić,żeby objechać seryjne 2.7
dobrych sprawdzanych organoleptycznie ? czy ze zdjęcia jak ten Phaeton z Przeworska u nas no normalnie igła :)
fajny jest artykuł w ostatnim Motorze właśnie o zależności zdjęć w ogłoszeniach w stosunku do stanu jaki się zastaje na miejscu
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)