A nic. Nie było chętnych w PL. Wisiała na allegro 2 tygodnie, na forach, drugi raz mi się już nie chciało wystawiać. Kasę zainwestowałem w co innego :) więc jeszcze pojeździ.
o, to czekam na opinie!
jednak tutaj wyglada calkiem porzadnie ten weitec, zasugerowalem sie tym zlomiastym z allegro, gdzie sprezyny wygladaly identycznie jak moje kupowane osobno :) to to inna bajka...
A niby czemu to wszystko ma sie dziac? 6 lat jezdze na niskim zawiasie, ktory wcale nie jest miekki. Kola nie raz tarly mi o ranty... i jeszcze nie musialem ich prostowac.
Ja nie mam zamiaru robic mega gleby, ma byc po prostu sztywniej i stabilniej w zakretach, bo B6 Avant to ciezka krowa, ktora zajebiscie czuc w zakretach... w szczegolnosci tyl.
Pozycja G = 1767. Jak ważyłem przy strojeniu to wyszło 1800, w tym BP 1/4 baku. Jak jeżdżę na codzień to z całym badziewiem typu zapas, gaśnice i ja to pewnie z 2000kg. Jak poskładam S4 to podskoczę na wagę .
Jak Ci się spisują hamulce ??
Tylko przód czy tył też?
U mnie niby to samo tylko że przód pod 17' a tył jakieś zwykłe tarcze i klocki . Po dwóch hamowaniach 200 do 80 przód się smaży i wyje ale za to jakoś szybko mi nie znikają :)