Chodzi Ci o ten który jest centralnie nad kołem?
On chyba pracuje razem z kołem, bo jak podnosze auto na lewarku to on nie zmienia położenia względem koła, ale Ja się tam nie znam
tak on jest stały. jaką masz wysokość bieżnika? według przeliczników 235 jest wyższa od 225 o 8mm, a jeszcze 5mm z szerokości. od 225 jest tam jakieś 10 mm odstępu,tylko nie wiem jak faktycznie rozłoży się opona
235/40 R18 ~5mm bierznika i zero problemów z ocieraniem. A przynajmniej nic nie zauważyłem.
Jedyne o co się martwie to jak auto pójdzie w dół, to czy przy mocniejszym dobiciu opony nie będą tarły o rant błotnika. Zawsze można naciągnąć coś węższego
Ja dzis załozyłem sprezyny apex -20 od seri+ bilstain b6 i fele 18 et 35 na 235.40 i nic nie obciera a na serynych sprezynach jak sie przejechałem przed załozeniem sprezyn raz tył obtar o nadkole.
Panowie pytanie za 100 punktow i na szybko bo kola juz czekaja na wysylke tylko nie wiem czy wejda:/ jak juz predzej pisalem felga ori rs4 b5 8'5 ET20 i opona 235/40/18 wejdzie bez problemu czy jeszcze jakis dystans albo cos bedzie potrzebne?? Tak sie glownie zastanawiam nad wahaczem gornym..