Yo yo
Yo yo
Hiho ;) Jestem posiadaczem Audi a4(b5) 2,8 quattro ;P i jakże chcial bym zrobić swapa tylko tu pozostaje pytanie do was :P co latwiej i lepiej swapować 4,2 v8 czy 2,7 bit ?:P Prosił bym o rady profesjonalistów ;)
a co chcesz ? nic nie jadące palące jak smok autko o pięknym brzmieniu V8, czy bardzo rozwojowe o umiarkowanym apetycie na paliwo ?
poza tym swapy tego typu samochodów już się dawno skończyły quidy zdziera ładne oryginalne eski po 15 tysiecy od sztuki a jak zrobisz swapa doliczysz tonę pierdół od pakietu S począwszy na hamulcach skończywszy to jak sprzedasz swoja i dołożysz trochę grosza do ori S4 to i tak Ci taniej wyjdzie
p.s. quidy za reklame wpłata na konto tak jak się umawialiśmy
poza tym swapy tego typu samochodów już się dawno skończyły quidy zdziera ładne oryginalne eski po 15 tysiecy od sztuki a jak zrobisz swapa doliczysz tonę pierdół od pakietu S począwszy na hamulcach skończywszy to jak sprzedasz swoja i dołożysz trochę grosza do ori S4 to i tak Ci taniej wyjdzie
p.s. quidy za reklame wpłata na konto tak jak się umawialiśmy
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
Nie sprzedam swojej :D bo już sie przywiązałem i nie ma opcji jej sprzedać i nie patrze na to czy sie opłaca czy nie :D bo w swoją wsadziłem tyle że się nie opłaca sprzedawać zreszta sentyment a pierdółki od ski to nie problem z czasem sie wszystko kupi ;) Dlatego najpoważniej myślałem o 2.7 i Chciałem waszej porady :P
najlepiej porozmawiaj z kims kto takie swapy przeprowadza :) ja wiem ze mowi sie ze na opłacalnosc sie nie patrzy ale jednak warto zrobic u kogos kto wiesz ze zrobi profesjonalnie i w dodatku za "normalne" pieniądze
jest kilka takich osób na forum tylko musisz sie ujawnic skad jestes zebys nie musial 500 kilometrów wozić gratów
jest kilka takich osób na forum tylko musisz sie ujawnic skad jestes zebys nie musial 500 kilometrów wozić gratów
daj ogłoszenie w dziale Kupie - i napisz co dokładnie chcesz - czy kompletną usługę tzn. ktoś sprzeda Ci silnik i przeszczepi go do Ciebie ze wszystkim co potrzeba (wtedy zawsze to pewniejsza sprawa a nie ze pozniej ktos powie...aaa bo to wina silnika) czy tylko samo przełożenie wszystkiego i 2 osoby na pewno się zgłoszą a ja Ci powiem u kogo tego nie robić :)
Hahahahhahahabracus pisze:daj ogłoszenie w dziale Kupie - i napisz co dokładnie chcesz - czy kompletną usługę tzn. ktoś sprzeda Ci silnik i przeszczepi go do Ciebie ze wszystkim co potrzeba (wtedy zawsze to pewniejsza sprawa a nie ze pozniej ktos powie...aaa bo to wina silnika) czy tylko samo przełożenie wszystkiego i 2 osoby na pewno się zgłoszą a ja Ci powiem u kogo tego nie robić :)
Barton ale Ty wiesz mam nadzieje ze ja nie mam nic wspólnego z branżą motoryzacyjną ?Barton66 pisze:Hahahahhahahabracus pisze:daj ogłoszenie w dziale Kupie - i napisz co dokładnie chcesz - czy kompletną usługę tzn. ktoś sprzeda Ci silnik i przeszczepi go do Ciebie ze wszystkim co potrzeba (wtedy zawsze to pewniejsza sprawa a nie ze pozniej ktos powie...aaa bo to wina silnika) czy tylko samo przełożenie wszystkiego i 2 osoby na pewno się zgłoszą a ja Ci powiem u kogo tego nie robić :)biznes is biznes LOL
za porady biorę grube tysiące ale tym razem jest gratis
Jesli ktoś sie orientuje mogł by mi powiedzieć koszty takiego swapu na 2.7 bit w zaokrągleniu ( mniej weicej ;D ) był bym wdzieczny ;) No kurna nie chcial bym sprzedawac swojej audiczki ;) ale jesli naprawde to bd duza roznica swapu a kupna nowej eski to tak trzeba bd zrobic ;/ I tak to jest 2.8 30v ;)