Yo yo

Jesteś Nowy ? Daj nam znać :) i pokaż swój samochód

Moderatorzy: buba, Mod-Team

tuzim12
Kontakt:

Yo yo

Post autor: tuzim12 »

Hiho ;) Jestem posiadaczem Audi a4(b5) 2,8 quattro ;P i jakże chcial bym zrobić swapa tylko tu pozostaje pytanie do was :P co latwiej i lepiej swapować 4,2 v8 czy 2,7 bit ?:P Prosił bym o rady profesjonalistów ;)
Awatar użytkownika
Szupryk

Post autor: Szupryk »

Cześć,

takie tematy były już na forum. Wystarczy poszukać.
Audi Rs3 8P

Audi A4 Avant B6 1.8TQ
tuzim12
Kontakt:

Ok dziękować ;) także zabieram sie do szukania :D
bracus
Post autor: bracus »

a co chcesz ? nic nie jadące palące jak smok autko o pięknym brzmieniu V8, czy bardzo rozwojowe o umiarkowanym apetycie na paliwo ?
poza tym swapy tego typu samochodów już się dawno skończyły quidy zdziera ładne oryginalne eski po 15 tysiecy od sztuki a jak zrobisz swapa doliczysz tonę pierdół od pakietu S począwszy na hamulcach skończywszy to jak sprzedasz swoja i dołożysz trochę grosza do ori S4 to i tak Ci taniej wyjdzie ;-)

p.s. quidy za reklame wpłata na konto tak jak się umawialiśmy :lol:
sarkazm od hejterstwa dzieli bardzo cienka nić...ale dzieli :)
tuzim12
Kontakt:

Nie sprzedam swojej :D bo już sie przywiązałem i nie ma opcji jej sprzedać i nie patrze na to czy sie opłaca czy nie :D bo w swoją wsadziłem tyle że się nie opłaca sprzedawać zreszta sentyment a pierdółki od ski to nie problem z czasem sie wszystko kupi ;) Dlatego najpoważniej myślałem o 2.7 i Chciałem waszej porady :P
bracus

najlepiej porozmawiaj z kims kto takie swapy przeprowadza :) ja wiem ze mowi sie ze na opłacalnosc sie nie patrzy ale jednak warto zrobic u kogos kto wiesz ze zrobi profesjonalnie i w dodatku za "normalne" pieniądze
jest kilka takich osób na forum tylko musisz sie ujawnic skad jestes zebys nie musial 500 kilometrów wozić gratów ;-)
tuzim12
Kontakt:

Ja Z Radomia jestem ;) No Właśnie dlatego szukam człowieka co by mi to zrobił solidnie ;) Ja nawet bym pojechal te 500 km ;) tylko jak bym miał pewność że to naprawdę będzie solidnie zrobione ;)
bracus

daj ogłoszenie w dziale Kupie - i napisz co dokładnie chcesz - czy kompletną usługę tzn. ktoś sprzeda Ci silnik i przeszczepi go do Ciebie ze wszystkim co potrzeba (wtedy zawsze to pewniejsza sprawa a nie ze pozniej ktos powie...aaa bo to wina silnika) czy tylko samo przełożenie wszystkiego i 2 osoby na pewno się zgłoszą a ja Ci powiem u kogo tego nie robić :)
tuzim12
Kontakt:

Ok dzięki wielkie za pomoc ;) zaraz zrobie tak jak mowisz ;P
Barton66

Post autor: Barton66 »

bracus pisze:daj ogłoszenie w dziale Kupie - i napisz co dokładnie chcesz - czy kompletną usługę tzn. ktoś sprzeda Ci silnik i przeszczepi go do Ciebie ze wszystkim co potrzeba (wtedy zawsze to pewniejsza sprawa a nie ze pozniej ktos powie...aaa bo to wina silnika) czy tylko samo przełożenie wszystkiego i 2 osoby na pewno się zgłoszą a ja Ci powiem u kogo tego nie robić :)
Hahahahhahaha :mrgreen: biznes is biznes LOL :-)
bracus

Barton66 pisze:
bracus pisze:daj ogłoszenie w dziale Kupie - i napisz co dokładnie chcesz - czy kompletną usługę tzn. ktoś sprzeda Ci silnik i przeszczepi go do Ciebie ze wszystkim co potrzeba (wtedy zawsze to pewniejsza sprawa a nie ze pozniej ktos powie...aaa bo to wina silnika) czy tylko samo przełożenie wszystkiego i 2 osoby na pewno się zgłoszą a ja Ci powiem u kogo tego nie robić :)
Hahahahhahaha :mrgreen: biznes is biznes LOL :-)
Barton ale Ty wiesz mam nadzieje ze ja nie mam nic wspólnego z branżą motoryzacyjną ? :->
za porady biorę grube tysiące ale tym razem jest gratis :-D
kurpiu

Post autor: kurpiu »

Najlepiej jak sprzedasz to co masz i kupisz S4 na upartego do tego co masz jesli to 2.8 30V to zalozyc osprzet od 2.7 i tez pojezdzi:D
FB; Gekon garage
Oficjalna dystrybucja podtlenku azotu.
Modyfikacje mechaniczne.
Hamownia 4x4
Awatar użytkownika
quadysz

Post autor: quadysz »

jak z randomia do do NOSB-a masz niedaleko, ale i tak chyba lepiej kupic druga eske i juz ;)
tomachi
Post autor: tomachi »

Witam. Zrób tak 2.7bit bo można zawsze cos modyfikowac i moc rośnie ja tak zrobiłem, a 4.2 to tylko z rs6 :-D
tomachi
tuzim12
Kontakt:

Jesli ktoś sie orientuje mogł by mi powiedzieć koszty takiego swapu na 2.7 bit w zaokrągleniu ( mniej weicej ;D ) był bym wdzieczny ;) No kurna nie chcial bym sprzedawac swojej audiczki ;) ale jesli naprawde to bd duza roznica swapu a kupna nowej eski to tak trzeba bd zrobic ;/ I tak to jest 2.8 30v ;)
ODPOWIEDZ