arti@R1 pisze:Wielokrotnie miałem 300km/h moja YAMAHĄ R1, tez bym sie zdziwił
Dokladnie tak samo mialem ale przy tej predkosci w lusterka nie zerkalem za specjalnie:p pewnie jak zaczelo by cos mrugac niebieskim to katem oka by dojrzal..:) dobre.
Jacars4 pisze:Licznikowe 299kmh , a pewnie góra 280 kmh. Rs6 poleciał z różnicą co najmniej 40 kmh. Rs6 to KING OF AUTOBAHN.
Do tego jeszcze lepiej nadaje sie M5 jeszcze w wersji G-power...:)
Tylko że G to jednak sporo modyfikacji. A tutaj lekko liźnięty silnik. Myślę że jak te auta stanieją, ludzie będą pewnie modzić jak teraz Ski a 900 KM i więcej będzie bez problemu osiągalne.
Jacars4 pisze:Licznikowe 299kmh , a pewnie góra 280 kmh. Rs6 poleciał z różnicą co najmniej 40 kmh. Rs6 to KING OF AUTOBAHN.
Do tego jeszcze lepiej nadaje sie M5 jeszcze w wersji G-power...:)
Tylko że G to jednak sporo modyfikacji. A tutaj lekko liźnięty silnik. Myślę że jak te auta stanieją, ludzie będą pewnie modzić jak teraz Ski a 900 KM i więcej będzie bez problemu osiągalne.
Nie wiem czy tak lekko liznieta skoro tak przeleciala. W M5 G jest sporo modyfikacji ale mocowo podobnie do RS6 Sportmile. Wiec jak by nie bylo i jedno i drugie to jak Jacek napisal King of Autobahn...
G-Power dokłada kompressor plus inne mody. Ten z filmu ma lipny program ABT 700 i catback, który na polskiej Hamowni wypluwa 650-680hp, ale 330 km/h latają bez problemowo. Te od Sportmile latają i wiecej. Nie ma gdzie sprawdzić, bo na 6 biegu przy 380+ km/h ma jeszcze 1500 obr/min do odcinki.
G-Power raczej odpoczywa.