Przyjmę to z pokorąRafalek114 pisze:Na to wyglada

przemilczę i dodam nie każdy umie jeździć i niech będzie że zaliczam się do tego grona
 przemilczę i dodam nie każdy umie jeździć i niech będzie że zaliczam się do tego grona   
   kto mi da lekcję jak skatować dobrze auto
  kto mi da lekcję jak skatować dobrze auto   Słonik ty tam się nie mądruj bo nie lepszy jesteś
 Słonik ty tam się nie mądruj bo nie lepszy jesteś   

Dobrze ktoś skomentował ,, Biturbozjeby"
Większość ludzi nie jeździ na 1/4 a co dopiero wybrać się na tor to jak przeprawa przez poligon cywilnym autem.Suchar pisze:1/4 mili jest dla ...
Kto jest chętny na ustawkę np na torze poznan ew. miedziana góra?
JA jestem pierwszy chętny, bo S4 B5 jeszcze nie jechałem po torze z prawdziwego zdarzenia. Wątpliwości zostaną rozwiane, okaże się kto jest prawdziwym kierowcą, a kto mistrzem klawiatury.
To jak? Kto chętny?

chodź pomysł na pewno lepszy niż wyścig na 1/4
skoro seryjnym S4 ktoś zrobił 8:42 min. na Nordschleife, a amatorzy jeżdżą ok 9 min, to nie wmawiajcie mi, że seryjny S4 nie zniesie ok. 2 max 2:30 minut katorgi na poznaniu!Z0_RS2 pisze:Większość ludzi nie jeździ na 1/4 a co dopiero wybrać się na tor to jak przeprawa przez poligon cywilnym autem.Suchar pisze:1/4 mili jest dla ...
Kto jest chętny na ustawkę np na torze poznan ew. miedziana góra?
JA jestem pierwszy chętny, bo S4 B5 jeszcze nie jechałem po torze z prawdziwego zdarzenia. Wątpliwości zostaną rozwiane, okaże się kto jest prawdziwym kierowcą, a kto mistrzem klawiatury.
To jak? Kto chętny?