z moja instalacja metanolu to jest wielka porazka:
- rok temu podejscie i lipa, podobno sterownik metanolu sie gryzl z kompem audi bo wspolnego mapsensora uzywaja, no i ogolnie klopoty z podlaczeniem,
- tego roku podobno sterownik "żyje wlasnym zyciem" i nie moga sobei poradzic z nim
jestem zly bo widze ze w PL tylko jeden najprostszy tym Snowpreformance odpalaja a reszta rozbudowanych steronikow to czarna magia, bo nie wierzę ze nie da sie mojego odpalic skoro polowa USA juz na tym jezdzi w autach.
efekt jest taki ze kupiolem nowy zestaw jaki maja w PL, za kilka tyg bedzie wiec w zimie bedzie odpalony.
glowice chce wiecej krecic niz 7300
obrobka moich glowic byla "powierzchowna" teraz grubiej pojadę
z kolektorami będzie wiekszy problem bo jakos nie wierze polskim firmom,
w S4 jest ciasno, powiedzialem sobie że wiecej nie testuje kolektorow w PL,
"co tanie to drogie" - lepiej bylo od samego poczatku wiecej zaplacic za sprawdzony towar i miec z glowy,
obecnie walcze z cena w pewnej firmie na dwa komplety do 2,7bi (licze dostac z upustem 40-45%)
Zreszta dostalem juz spore rabaty na firme ESTD od firm z zagranicy na czesci do 2,7bi.
suma wszystkiego bedzie sprawdzenie co i jak sie zachowuje w 2,7bi bo troche tego przerobilem juz,
z doswiadczeniami i "porażkami" chetnie sie podziele na forum dla potomnych aby czasem błędów nie popelniac.
Adam powinienes wzisc GT28 i przerobic je aby wlazly na dół - będą chetni napewno w PL,
kilka osob juz sie mysli nad takimi na dole - czekaja na Nikolasa wynik/wykres