Lużne o cenach naszych aut

Moderatorzy: buba, Mod-Team

Awatar użytkownika
SID
Tytuł użytkownika: 4 x Turbo

Post autor: SID »

nie bawie się w sprzedaż aut, to nei na moje siły i nie lubię kłamać a to w takim interesie chyba podstawa u chandlarzy :-)
Obrazek
pawcio

Post autor: pawcio »

Bylem tydzien temu po swoja i jak juz zakupilem to na drugi dzien ukazala sie wlasnie tak ktora opisalem a napewno ja bym wolal ale co zrobic :-)
kosiniak

Post autor: kosiniak »

pawcio pisze:witam , byla w zeszlym tygodni na mobile esa 2000 rok 145 tys km autko widzialem na wlasne oczy naprawde w stanie idealnym gdzies kiedys byl tylny blotnik lakierowany cena byla naprawde dobra bo 6700e bylo do zaplacenia . Minus byl taki ze w kolorze zlotym metalic :)
no to przy kosztach transportu jakies 3k, wyszla by ok 35kola.
Awatar użytkownika
buba

Post autor: buba »

nie wiem jak Wam się kalkuluje zapierdalać do DE i kupować samochody. przecież to to samo co w PL + koszta transportu + podatki + przegląd bo i tak trzeba go zrobić choćbyś nie wiem od jakiego dziadka kupił to i tak trzeba posprawdzać wszystko
pawcio

To sie zgadza transport okolo 1200 wiec niejest zle ja nie mozwie ze co niektore sa u nasa zle ale opisywany wczesniej egzemplarz naprawde super autko i wisial na ogloszeniu tylko dwa dni :)

[ Dodano: 2012-06-07, 12:10 ]
oczywiscie pech moj jest taki ze zawsze jak kupuje auto euro idzie w gore zawsze tak mam :)
Awatar użytkownika
Papol

Post autor: Papol »

Tak BUBA ale wydaje mi sie ze za granica jest latwiej utrzymac auto,ludzie je servisuja , sa chyba lepiej utrzymane bo nawet przeglady tego wymagaja gdyz sa bardziej rygorystyczne. Jakos tak to widze.
Awatar użytkownika
SID
Tytuł użytkownika: 4 x Turbo

Post autor: SID »

ja obserwuje rynek w Szwajcarii, mase stron www polskich jest z ofertami z licytacji
to są stare auta i mało chętnych na nie jest za granica jak i też powoli już i w PL
Obrazek
pawcio

Papol masz racje ale Sid jak najbardziej tez bo szukalem tego auta od 2 lat i kiedy na mobile nie bylo nawet 100 szt a teraz jest prwaie 180 . Prawda jest taka ze niemcy juz uciekaja z tymi autami bo zaczynaja sie problemy :)
Awatar użytkownika
Papol

Post autor: Papol »

Czyli co SID te auta zaczynaja byc kolekcjonerskie i dla ludzi z pasja takich ktorzy chca miec cos troche innego,ja swoje tak traktuje. :-)
Awatar użytkownika
buba

Post autor: buba »

Ludzie zaczynają się pozbywać tych problemów i one przyjeżdżają do PL. W DE kupisz za 20-25 ale wydaje mi się że stan jest dokładnie taki sam jak na polskim allegro.
noorbi

Post autor: noorbi »

kosiniak pisze:No a to ktos ogaldal panowie? tyle osob szuka sedana przeciez?
http://otomoto.pl/audi-s4-xenon-skora-s ... 86429.html
Było już o tym aucie i to całkiem niedawno.
To ta laleczka, co to handlarz pod siebie robił i całą pomalował...... :mrgreen:
pawcio

Noorbi o jakim aucie ?????????
kosiniak

Post autor: kosiniak »

noorbi pisze:
kosiniak pisze:No a to ktos ogaldal panowie? tyle osob szuka sedana przeciez?
http://otomoto.pl/audi-s4-xenon-skora-s ... 86429.html
Było już o tym aucie i to całkiem niedawno.
To ta laleczka, co to handlarz pod siebie robił i całą pomalował...... :mrgreen:
no ale co z tego ze pomalowal? wiecej nie bylo nic na temat tego auta?
Awatar użytkownika
wujek 2pac

Post autor: wujek 2pac »

Papol pisze:auta zaczynaja byc kolekcjonerskie i dla ludzi z pasja takich ktorzy chca miec cos troche innego,ja swoje tak traktuje. :-)
Daj juz chlopie spokoj :mrgreen:
Lancia Fulvia Coupe
Renault 5
Fiat 126p
FSO Polonez
Audi Cabriolet
Audi S4
Audi RS4 B5 & B7
Awatar użytkownika
sokol22

Post autor: sokol22 »

papol daj spokoj gdzie tu te auta kolekcjonerske zaczynaja byc rozumiem auta serii RS ale nie S4, golf vr6 to tez auto kultowe czy inne usportowione auto ktore jest masowo produkowane ?
ODPOWIEDZ