pawcio pisze:witam , byla w zeszlym tygodni na mobile esa 2000 rok 145 tys km autko widzialem na wlasne oczy naprawde w stanie idealnym gdzies kiedys byl tylny blotnik lakierowany cena byla naprawde dobra bo 6700e bylo do zaplacenia . Minus byl taki ze w kolorze zlotym metalic :)
no to przy kosztach transportu jakies 3k, wyszla by ok 35kola.
nie wiem jak Wam się kalkuluje zapierdalać do DE i kupować samochody. przecież to to samo co w PL + koszta transportu + podatki + przegląd bo i tak trzeba go zrobić choćbyś nie wiem od jakiego dziadka kupił to i tak trzeba posprawdzać wszystko
To sie zgadza transport okolo 1200 wiec niejest zle ja nie mozwie ze co niektore sa u nasa zle ale opisywany wczesniej egzemplarz naprawde super autko i wisial na ogloszeniu tylko dwa dni :)
[ Dodano: 2012-06-07, 12:10 ]
oczywiscie pech moj jest taki ze zawsze jak kupuje auto euro idzie w gore zawsze tak mam :)
Tak BUBA ale wydaje mi sie ze za granica jest latwiej utrzymac auto,ludzie je servisuja , sa chyba lepiej utrzymane bo nawet przeglady tego wymagaja gdyz sa bardziej rygorystyczne. Jakos tak to widze.
ja obserwuje rynek w Szwajcarii, mase stron www polskich jest z ofertami z licytacji
to są stare auta i mało chętnych na nie jest za granica jak i też powoli już i w PL
Papol masz racje ale Sid jak najbardziej tez bo szukalem tego auta od 2 lat i kiedy na mobile nie bylo nawet 100 szt a teraz jest prwaie 180 . Prawda jest taka ze niemcy juz uciekaja z tymi autami bo zaczynaja sie problemy :)
Ludzie zaczynają się pozbywać tych problemów i one przyjeżdżają do PL. W DE kupisz za 20-25 ale wydaje mi się że stan jest dokładnie taki sam jak na polskim allegro.
papol daj spokoj gdzie tu te auta kolekcjonerske zaczynaja byc rozumiem auta serii RS ale nie S4, golf vr6 to tez auto kultowe czy inne usportowione auto ktore jest masowo produkowane ?