sokol22 pisze:Jaka planowana moc? Jaki koszt tego fmic jesli to nie tajemnica
w skorupie liczyłem na 500ps a dostałem więcej, w avancie liczę na 600ps i może dostanę też więcej
kto wie czy hamownie przeżyje, trzymać kciuki !
GTO zrobil na rozmiar mniejszych sprezarkach od Loba 600+ , wiec dlaczego na Twoich mialo by nie wyjsc 600+ ?? Jezeli mechanicznie bedzie wszystko ok, to musi sie udac , pozdro
Rafalek114 pisze:GTO zrobil na rozmiar mniejszych sprezarkach od Loba 600+ , wiec dlaczego na Twoich mialo by nie wyjsc 600+ ?? Jezeli mechanicznie bedzie wszystko ok, to musi sie udac , pozdro
Rafalek114 pisze:GTO zrobil na rozmiar mniejszych sprezarkach od Loba 600+ , wiec dlaczego na Twoich mialo by nie wyjsc 600+ ?? Jezeli mechanicznie bedzie wszystko ok, to musi sie udac , pozdro
w czym?
W audi , No i tu jest ten problem,ze niestety nie moge napisac ,ale mozesz mi wierzyc na slowo
Mnie bardziej ciekawi jak te turba dadzą radę, nie wiem czy nie lepiej by było żebyś SID zapodał jakieś GT28-30 jak widać po nie których projektach lag nie jest taki straszny a potencjał i radość większa do tego autem nie latasz na codzień więc te lagi nie powinny być straszne