Dokładnie! Mnie najbardziej podchodzą takie jak ma aw69Vito pisze:Body kozackie a co do felg ja bym jakieś BBS-y tu widział
S4 Sedan + RS4 Body
- SID
- Tytuł użytkownika: 4 x Turbo
do takiego projektu felgi jakies rasowe typu BBS, OZ i itp ...
opona 255/35/18" szukaj felg o szerokosci 8,5 lub 9"
jak ET nie spasuje zawsze moze byc dystans (dla 255/35 i felgi 8,5J dobre ET to 05-10)
wiesz ze teraz bedziesz musial pomagac Marcinowi w skonczeniu projektu RS4 body jak zobaczy Twoje auto
opona 255/35/18" szukaj felg o szerokosci 8,5 lub 9"
jak ET nie spasuje zawsze moze byc dystans (dla 255/35 i felgi 8,5J dobre ET to 05-10)
wiesz ze teraz bedziesz musial pomagac Marcinowi w skonczeniu projektu RS4 body jak zobaczy Twoje auto
-
ktokolwiek
Pare zdjec zrobionych specjalnie dla Was przed wyjazdem na koncert... jaki to juz sie domyslcie! :Dktokolwiek pisze:Dołączam się do przedmówcówLud chce zdjęć
Sid - dystanse zamontowane - zdjecia zrobilem telefonem ale jutro wstawie a jak umyje samochod to zrobie normalnym aparatem ;)
night all!
P.S. Aktualnie pracuje nad audio na tylnej polce - temat nieco drazliwy bo nowe glosniki swoje waza i wrecz spowolnia mojego bolida ;P
Ostatnio zmieniony 2010-06-24, 00:55 przez ajax, łącznie zmieniany 1 raz.
Troszke sie wstydzilem :PZłodziej - aby mi bezwstydnie z auta dystanse zakosić !
No do RS to jeszcze troszke brakuje, ale mysle, ze w koncu wyrzezbie pelen pakiet :DŁadna i jednyna RS4 limo z 2,7 w PL
Wiesz, stoi bardzo wysoko i chcialbym pojsc nisko ale juz teraz we wroclawiu mam miejscami problemy. Dopoki to bedzie moj samochod do jazdy codziennej niestety zostanie tak jak jest...tylko posadz ja niżej, wówczas wszystkie "laski", jeże i ślimaki na drodze twoje