S4 Sedan + RS4 Body

Moderatorzy: buba, Mod-Team

ajax
S4 Sedan + RS4 Body

Post autor: ajax »

Niestety, sesja na szybko - samochod brudny ale jeszcze nie moge go myc :P Bedzie pare poprawek, kosmetyka. Marzy mi sie podwojny wydech, wiec tylny zderzak bedzie jeszcze zmieniany!

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Samochod stoi aktualnie na feldze z S6 17" x 7,5" ET 35 + dystans 24mm. To bedzie setup na zime. Wkrotce zawita felga 18" x 8" ( tyl 9" opcjonalnie ).

Caly projekt nie mialbym szans powodzenia bez pomocy i zaangazowania Andrzeja - Sid-a! Jeszcze raz dziekuje za pomoc! Bez Ciebie samochod stalby dalej u blacharza!

Pozdrawiam swiatecznie!
Ostatnio zmieniony 2010-04-04, 12:13 przez ajax, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
nosb

Post autor: nosb »

Te lampki mi sie nie widza tylnie. Wrzuc drugi lift jak miales wdg mnie duuuzo ladniejsze chociaz to tylko moje zdanie :) Felgi co tam wybrales tez mi sie nie widza :) Jaka kasa dysponujesz na kola ? Tzn same felgi :) Poszukam Ci czegos :) Moze nie ebde oryginalny ale wrzucilbym jakas ori felge OEM audi :) Pozatym body urywa jaja pieeeeekna :shock:
Obrazek
ajax

Na fele siakies 2k-3k. Bo chce kupic kute a one toche kosztuja tylko trzeba poczekac... chyba ze mi wybijecie to z glowy :P
Awatar użytkownika
nosb

Powiem Ci ze mialem te z podpisu wczesniej RS6 wzor OEM audi od Ronala made in Poland :D Tyle ze 19 a ty chcesz 18. I Naprawde mocne felgi to byly :)

Ja generalnie szukalem w 19" to bylo kilka fajnych pod szerokie body np ori RS4 z b7 za ~3 k z oponami :)
Obrazek
ktokolwiek
Post autor: ktokolwiek »

Madafaka, śliczna bestia, zmieniaj fele żeby był 100 % Rs4 :)

PS, teraz musisz zmienić tablice rejestracyjne, hahaha

Musimy się kiedyś styknąć, dwa czarne sedany, ciekawe jak duża różnica będzie w wyglądzie :)
Awatar użytkownika
SID
Tytuł użytkownika: 4 x Turbo

Post autor: SID »

łądnie łądnie, dodatkowe pochwały za szybkie skończenie auta,
dobrze że udało sie Tobie złożyć wszystko na ori częściach i nie było rzezby

dawaj foto w dzień :-D
Obrazek
Awatar użytkownika
LCQ

Post autor: LCQ »

bardzo ładnie, moim zdaniem sedan w body RS4 wygląda lepiej niż oryginalny avant, tak z ciekawości ile wyszło cie wszytsko? może być PW, gratuluje!
ajax

Ale rejestracja nie ma nic wspolnego z S4 tylko z zespolem D1sturb :P

Daniel, felgi jeszcze nie sa przesadzone, bo ja szukam tylko w okolicy - mam dosc naciagaczy z allegro, ktorzy sprzedaja niemalowane i nieprostowane felgi! Musze ja najpierw zobaczyc i ugryzc zanim kupie!
Mam alternatywe na miejscu :
Obrazek

Andrzej, pochwaly za szybkie skonczenie auta? Ja myslalem, ze juz nie dam rady :P Foty beda, ale w swoim czasie :D
Awatar użytkownika
SID
Tytuł użytkownika: 4 x Turbo

Post autor: SID »

u mnie dłużej to trwao, wina leżałą po stronie lakiernika, sam blacharz szybko ogarnoł temat.
jakas zawiecha wejdzie niebawem ?
Obrazek
ajax

No juz mam upatrzony zawias Tein-a SS z regulacja twardosci, ale sporo kosztuje a ja mam mieszane uczucia co do gwintu i Wroclawskich dziur. Najpierw zrobie rozporki, zeby mi sie buda do konca nie rozleciala ;P

Aha jeszcze o lampach! Mialem drugi lift, ale czerwone kierunki i mi Panowie Policjanci zabrali papier, aktualne kupilem na szybko, mialy byc na jedna trase a siedza do dzisiaj :D
Ostatnio zmieniony 2010-04-04, 13:03 przez ajax, łącznie zmieniany 1 raz.
nolife

Post autor: nolife »

gratki :) body wyglada kozacko
Awatar użytkownika
nosb

Rozporki ? Fabrycznie z przodu jest w S4 reszta to nie wiem jaki sens i co ma dac. Dupe niby mozna spiac u gory gdzies z tylu. Od dolu to nic nie da bo nie obrywa tak naprawde buda a sanki przednie i tylnie. Czytalem tez gdzies o wstawianiu do sanek zamiast poduch tuleji i skrecaniu wszystkiego na sztywno ale co to am niby dac to nie wiem :?:

Trzeba bylo wlozyc zielona zarowke :mrgreen: + czerwony kierunke i byloby pomaranczowe ;-)

Wdg mnie to sa piekne kola :

http://www.allegro.pl/item983117343_aud ... ginal.html

z tym ze dystans bedzie wymagany jednak. Wizualnie wyglada na duze :) Brak rantu duza powierzchnia. Jakby byly w 19" to bym dal za nie wszystko :roll:

http://www.allegro.pl/item949155537_ory ... _cali.html Podobne zdanie jak wyzej :mrgreen:
Obrazek
gelon
Tytuł użytkownika: quattro driver:)
Post autor: gelon »

Piękny sedan 8-) Ale jakaś felga koniecznie ;-)
Awatar użytkownika
Vito

Post autor: Vito »

Body kozackie a co do felg ja bym jakieś BBS-y tu widział ;-)
More boost - more fun
kosiniak

Post autor: kosiniak »

na tych fotach nic nie widac :/ zrob jakies jasne :)
ODPOWIEDZ