Czyje to RS4?
Zgadza siękurzy79 pisze:Nikolas pisze:Auto ma ciekawą historie
ogólnie auto pierwsza klasa !! zadbane, oryginalny lakier, i po Kuzaju. zresztą niech właściciel się wypowie bo na razie to ja o aucie opowiadam a nie kupiłem go.
Ogólnie plan jest taki żeby zrobić z niego rodzynka. Narazie chips który jest mi wystarcza, także rezania mocy, przynajmniej w tym roku nie przewiduję. Zależy mi na doprowadzeniu auta do stanu "prawie" idealnego, salonowego raczej się nie uda
Wkrótce dzięki koledze z tego forum będę miał ładne zdjątka to się nie omieszkam pochwalić.
BTW Kurzy kupiłeś forka??
Pozdro dla wszystkich
The Rice Power
Paweł,
spoko nie ma się za co obrażać, fotki będę mega wypasione już widzę
Oczywiście wrzucę więcej jak dostanę całą sesję na płytce...
W tym momencie auto jest max dopieszczone: wymieniony rozrząd, olej, filtry, wadliwa sonda lambda, dwie oponki które były już mocno zjechane i kilka drobniejszych pierdół. Umyte i pachnie prawie jak z salonu ( kupiłem zapach o nazwie "nowe auto"
).
Za tydzień równiutko tj 11.07 skończy dokładnie 10 lat i w prezencie jest ta sesja
spoko nie ma się za co obrażać, fotki będę mega wypasione już widzę
W tym momencie auto jest max dopieszczone: wymieniony rozrząd, olej, filtry, wadliwa sonda lambda, dwie oponki które były już mocno zjechane i kilka drobniejszych pierdół. Umyte i pachnie prawie jak z salonu ( kupiłem zapach o nazwie "nowe auto"
Za tydzień równiutko tj 11.07 skończy dokładnie 10 lat i w prezencie jest ta sesja
The Rice Power