Czyje to RS4?
Zgadza siękurzy79 pisze:Nikolas pisze:Auto ma ciekawą historie
ogólnie auto pierwsza klasa !! zadbane, oryginalny lakier, i po Kuzaju. zresztą niech właściciel się wypowie bo na razie to ja o aucie opowiadam a nie kupiłem go.
 Kupiłem auto trochę przypadkiem
 Kupiłem auto trochę przypadkiem  - nie ukrywam że rozglądałem się za RS4 lub S4 B5, ale na Allegro totalny szmelc, albo ceny z kosmosu. Sprowadzenie z zagranicy ze wzgledu na akcyzę nie wchodziło w grę. Dostałem cynk od znajomka z innego forum i udało się
 - nie ukrywam że rozglądałem się za RS4 lub S4 B5, ale na Allegro totalny szmelc, albo ceny z kosmosu. Sprowadzenie z zagranicy ze wzgledu na akcyzę nie wchodziło w grę. Dostałem cynk od znajomka z innego forum i udało się  Potwerdzam stan jest super, co prawda auto wymaga dopieszczenia, bo ostatni właściciel chyba średnio dbał szczególnie o wnętrze. Tzn nie jest nic pouruwane itp tylko poprostu wymaga doczyszczenia tu i ówdzie. Poza tym jakieś tam pierdoły do zrobienia, które sukcesywnie będę doprowadzał do ładu. Najważniejsze że na częściach i naprawach nie było oszczedzane, bo ostatnio wszystko robione w ASO
 Potwerdzam stan jest super, co prawda auto wymaga dopieszczenia, bo ostatni właściciel chyba średnio dbał szczególnie o wnętrze. Tzn nie jest nic pouruwane itp tylko poprostu wymaga doczyszczenia tu i ówdzie. Poza tym jakieś tam pierdoły do zrobienia, które sukcesywnie będę doprowadzał do ładu. Najważniejsze że na częściach i naprawach nie było oszczedzane, bo ostatnio wszystko robione w ASO  Nawet felgi zimowe z oponami kupił u Bełta....
 Nawet felgi zimowe z oponami kupił u Bełta....Ogólnie plan jest taki żeby zrobić z niego rodzynka. Narazie chips który jest mi wystarcza, także rezania mocy, przynajmniej w tym roku nie przewiduję. Zależy mi na doprowadzeniu auta do stanu "prawie" idealnego, salonowego raczej się nie uda
 Auto potraktowałem trochę jako inwestycję
 Auto potraktowałem trochę jako inwestycję  która ma jeszcze dawać trochę frajdy. Dodatkowo, że trafił się taki a nie inny egzemplarz to tylko na plus....
 która ma jeszcze dawać trochę frajdy. Dodatkowo, że trafił się taki a nie inny egzemplarz to tylko na plus....Wkrótce dzięki koledze z tego forum będę miał ładne zdjątka to się nie omieszkam pochwalić.
BTW Kurzy kupiłeś forka??

Pozdro dla wszystkich
The Rice Power

Paweł,
spoko nie ma się za co obrażać, fotki będę mega wypasione już widzę Oczywiście wrzucę więcej jak dostanę całą sesję na płytce...
 Oczywiście wrzucę więcej jak dostanę całą sesję na płytce...
W tym momencie auto jest max dopieszczone: wymieniony rozrząd, olej, filtry, wadliwa sonda lambda, dwie oponki które były już mocno zjechane i kilka drobniejszych pierdół. Umyte i pachnie prawie jak z salonu ( kupiłem zapach o nazwie "nowe auto" ).
 ).
Za tydzień równiutko tj 11.07 skończy dokładnie 10 lat i w prezencie jest ta sesja

spoko nie ma się za co obrażać, fotki będę mega wypasione już widzę
 Oczywiście wrzucę więcej jak dostanę całą sesję na płytce...
 Oczywiście wrzucę więcej jak dostanę całą sesję na płytce...W tym momencie auto jest max dopieszczone: wymieniony rozrząd, olej, filtry, wadliwa sonda lambda, dwie oponki które były już mocno zjechane i kilka drobniejszych pierdół. Umyte i pachnie prawie jak z salonu ( kupiłem zapach o nazwie "nowe auto"
 ).
 ).Za tydzień równiutko tj 11.07 skończy dokładnie 10 lat i w prezencie jest ta sesja

The Rice Power

tak
   tak