jaro71 niech podkręci filmik
 jaro71 niech podkręci filmikKosiniak S4. 502Hp 602,5Nm Powered By RPerformance! :)
kolega uki dobrze pisze, seryjne amortyzatory przy takiej glebie dużo nie wytrzymają, co najwyżej do ok -35 mm, Bilestein B6 spokojnie -40 mm, a B8 ok -50mm , dużo zależy od samej sprężyny, najważniejsze by były dedykowane, te H&R mogły być z lżejszej wersji Quattro  ,
,
P.S. ładnie kosiniak, działaj będzie dobra fura

,
,P.S. ładnie kosiniak, działaj będzie dobra fura

a gówno prawda szanowni koledzy. te hr`y są dedykowane pod seria amor w rs4 przez samą fabrykę quattro i takie  były zakładane przez faszystowskie aso (brief). a tam raczej wróżbici nie siedzą. na RF niejaki just rozkminiał temat włącznie z numerami ETKI springów i amorów. kopia posta:
W-g ETKA w RS4 byla opcja sprezyn H&R (nie ma numerow czesci, tylko adnotacja "zamawialne wylacznie w Quattro GmbH), to zapewne te.
Ale to opcja twardsza, co mnie cieszy skoro piszesz, ze i tak komfort dobry, to na zwyklym powinno byc jeszcze lepiej.
[ Dodano: 2011-12-23, 20:18 ]
a poza tym uki auto dobrze jest zestrojone na tym zawieszeniu jak dla mnie.
tu fota ori gratów "pszut':

W-g ETKA w RS4 byla opcja sprezyn H&R (nie ma numerow czesci, tylko adnotacja "zamawialne wylacznie w Quattro GmbH), to zapewne te.
Ale to opcja twardsza, co mnie cieszy skoro piszesz, ze i tak komfort dobry, to na zwyklym powinno byc jeszcze lepiej.
[ Dodano: 2011-12-23, 20:18 ]
a poza tym uki auto dobrze jest zestrojone na tym zawieszeniu jak dla mnie.
tu fota ori gratów "pszut':

Ostatnio zmieniony 2011-12-23, 20:30 przez bartek75, łącznie zmieniany 1 raz.

Sprężyny do ośki.RADEK1985 pisze:http://allegro.pl/eibach-sprezyny-obniz ... 65810.html cena ok

jak wytrzeźwieję to po świętach coś wkleję bo ma być sucho u mnie na wsi
  jak wytrzeźwieję to po świętach coś wkleję bo ma być sucho u mnie na wsi