. W s6 odpycha mnie automat z ktorym mialem problemy w innym z moich aut. Jak zapatrujecie sie na takiego tip tronic w s6 ???? Ktos mial doswiadczenia z ta skrzynia, moze jest zupelnie inna niz ta ktora mialem w Passacie 2.5 tdi . Prosze o opinie. Pytam o skrzynie w s6 bo widze ze bedzie cudem kupno manuala.
 . W s6 odpycha mnie automat z ktorym mialem problemy w innym z moich aut. Jak zapatrujecie sie na takiego tip tronic w s6 ???? Ktos mial doswiadczenia z ta skrzynia, moze jest zupelnie inna niz ta ktora mialem w Passacie 2.5 tdi . Prosze o opinie. Pytam o skrzynie w s6 bo widze ze bedzie cudem kupno manuala.W s4 odpowiada mi naped Q ,silnik i skrzynia manualna
s6 ma lepsze wyposarzenie wiadomo Q i uwazam ze silnik v8 akurat dla mnie bylby tez lepszy ale problem jest w automacie z ktorym mialem kiedys problem w innym aucie.

. Nie mam zamiaru bawic sie w zadne tuningi , robilem to przez ostatnie 10 lat. Teraz ma byc dobrze we wnetrzu i w miare dynamicznie w czasie jazdy,nie interesuja mnie strzaly ze swiatel z jakimis bubkami.
 . Nie mam zamiaru bawic sie w zadne tuningi , robilem to przez ostatnie 10 lat. Teraz ma byc dobrze we wnetrzu i w miare dynamicznie w czasie jazdy,nie interesuja mnie strzaly ze swiatel z jakimis bubkami.

i cena przystepna bardzo.
 i cena przystepna bardzo.